Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

1-4 martie, targul boierului, la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deschis printre martisoare, bijuterii si flasnete, Targul Boierului, eveniment organizat la Muzeul Taranului Roman, intre 1 si 4 martie, va face loc unui periplu gastronomic international ce va include si preparate deosebite din carne, de pe mai multe meridiane.

Retetele gastronomice, indigene sau venite de peste mari, vor aduna laolalta produse traditionale si delicatese cu iz carpatin, mediteranean sau asiatic.

Toate acestea vor putea fi asezonate cu momente artistice pentru cei mari si cei mici. Intrarea la Targul Boierului este libera. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...