Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

1-4 martie, targul boierului, la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deschis printre martisoare, bijuterii si flasnete, Targul Boierului, eveniment organizat la Muzeul Taranului Roman, intre 1 si 4 martie, va face loc unui periplu gastronomic international ce va include si preparate deosebite din carne, de pe mai multe meridiane.

Retetele gastronomice, indigene sau venite de peste mari, vor aduna laolalta produse traditionale si delicatese cu iz carpatin, mediteranean sau asiatic.

Toate acestea vor putea fi asezonate cu momente artistice pentru cei mari si cei mici. Intrarea la Targul Boierului este libera. (TS)

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...