Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

1-4 martie, targul boierului, la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deschis printre martisoare, bijuterii si flasnete, Targul Boierului, eveniment organizat la Muzeul Taranului Roman, intre 1 si 4 martie, va face loc unui periplu gastronomic international ce va include si preparate deosebite din carne, de pe mai multe meridiane.

Retetele gastronomice, indigene sau venite de peste mari, vor aduna laolalta produse traditionale si delicatese cu iz carpatin, mediteranean sau asiatic.

Toate acestea vor putea fi asezonate cu momente artistice pentru cei mari si cei mici. Intrarea la Targul Boierului este libera. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...