Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

1-4 martie, targul boierului, la bucuresti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Deschis printre martisoare, bijuterii si flasnete, Targul Boierului, eveniment organizat la Muzeul Taranului Roman, intre 1 si 4 martie, va face loc unui periplu gastronomic international ce va include si preparate deosebite din carne, de pe mai multe meridiane.

Retetele gastronomice, indigene sau venite de peste mari, vor aduna laolalta produse traditionale si delicatese cu iz carpatin, mediteranean sau asiatic.

Toate acestea vor putea fi asezonate cu momente artistice pentru cei mari si cei mici. Intrarea la Targul Boierului este libera. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...