Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

10 magazine noi pentru Profi

Autor: Meat MIlkvineri, 8 noiembrie, 2013

Profi a inaugurat 10 magazine in cursul lunii octombrie si astazi deschide alte doua, la Turnu Magurele si Urlati, extinzandu-se intr-un ritm alert care ii va permite sa ajunga la cel putin 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert in care calitatea produselor este garantata iar preturile sunt bune si foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite.”

Magazinul din Turnu Magurele, judetul Teleorman, se afla amplasat Str. Mihai Bravu nr. 30 si are o suprafata totala de 860 mp si o sala de vanzari de 560 mp in format PROFI standard.

Tot standard este si magazinul din Urlati, judetul Prahova, aflat pe Str. 1 Mai nr. 68, cu o suprafata totala de  590 mp si o sala de vanzari de 318 mp.

PROFI este cel de al doilea mare lant de retail din Romania, cu un total de 189 de magazine aflate in 99 de localitati, asigurand locuri de munca la peste 4500 de angajati si desfacand o gama de mai mult de 5000 de produse de calitate, aproximativ 80% din cele alimentare provenind din Romania.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...