Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

10 miliarde de euro pentru investiţii în agrozootehnie

Autor: Meat MIlkmarți, 8 iulie, 2014

(Mediafax) Directorul adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Nicolae Popa, spune că, în perioada 2014 – 2020, vor fi disponibile aproape 10 miliarde de euro pentru investiţii în agricultură, iar de la depunere proiectelor până la contractare vor trece doar maxim trei luni.

Nicolae Popa a spus, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că pentru noul program de finanţare 2014 – 2020 Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale va avea la dispoziţie aproape 10 miliarde de euro, respectiv 8,1 miliarde de euro de la Uniunea Europeană, la care se adaugă 20 la sută cofinanţarea naţională, potrivit Mediafax.

„Suma pe care o avem disponibilă este de 8,1 miliarde de euro, la care se adaugă cofinanţarea naţională de 20 la sută, deci undeva în jur de 10 miliarde de euro avem la dispoziţie pentru finanţarea investiţiilor din agricultură”, a spus Popa.

Potrivit acestuia, procedura de depunere, evaluare şi contractare a proiectelor se va simplifica, iar de la evaluare până la contractare vor trece maxim trei luni.

Conform directorului adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, inclusiv la contractare s-a simplificat procedura, respectiv nu se mai cere o scrisoare care să ateste cofinanţarea, care întârzia contractarea.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...