Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

1000 de medici veterinari vor participa la un proiect strategic de formare profesionala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

1000 de medici veterinari cu practica privata sau angajati in sistemul public, din toate regiunile tarii vor participa la cursuri directe si online de formare profesionala, in cadrul unui proiect strategic. Lansarea va avea loc in data de 4 decembrie, la Ranca, judetul Gorj si va fi facuta de Colegiul Medicilor Veterinari din Romania, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, prin Facultatea de Medicina Veterinara si SIVECO Romania S.A..

Proiectul european Perfectionarea resurselor umane din medicina veterinara se deruleaza pe o perioada de 36 luni, este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, „Investeste in oameni” si are o valoare nerambursabila de 10.232.935 lei, din care contributia bugetului national este de 1.534.940,25 lei. Obiectivul general al proiectului este cresterea gradului de adaptabilitate al medicilor veterinari, prin accesul lor la programe inovatoare de perfectionare profesionala (platforma on-line), prin promovarea de noi modele de organizare flexibila a muncii si identificarea si diseminarea metodelor specifice de protectie a mediului si de asigurare a securitatii ocupationale.

In cadrul proiectului este creata o platforma de instruire on-line, e-Learning, pentru formare profesionala continua si se pun bazele unei retele virtuale de cooperare, prin website-ul – www.edu-veterinar.ro – cu scopul de a implementa un proces de consultare la distanta intre specialisti si al transferului de bune Proiectul ’’Perfectionarea resurselor umanepractici in profesia veterinara. din medicina veterinara’’ a debutat in octombrie 2010 cu Campania de promovare a flexibilitatii de ocupare in profesia veterinara ce va dura pana in mai 2011. Din iunie 2011 pana in septembrie 2013 se deruleaza actiunea Programe de perfectionare profesionala in noi tehnologii aplicate in domeniul veterinar, inclusiv TIC si se va finaliza cu Campanie de diseminare privind protectia mediului si lucrul cu substante medicale toxice in perioada martie 2013 – iunie 2013.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...