Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

11 tone de carne de pui expirata au intrat in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din Marea Britanie, au intrat in Romania 11 tone de carne de pui, in conditii suspecte, conform declaratiilor oferite Televiziunii Romane, de catre comisarii pentru Protectia Consumatorului din Cluj. Acestia din urma sustin ca marfa a fost retrasa partial de la vanzare, dupa ce au constatat prealabil ca aceasta trebuia retrasa inca din decembrie 2011.

Comisarii OPC Cluj apreciaza ca marfa trecuse prin alte doua firme, inaintea depozitarii finale, intr-un spatiu specific din Cluj, unde organele de control au constatat ca marfa expira, in varianta refrigerata, in decembrie 2011. Fiind recongelata si reambalata, cu noile etichete inscriptionate in engleza putea fi comercializata in noua prezentare inca un an.

Destinatia a fost descoperita de organele de control doar pentru jumatate din cantitate (doua firme din Cluj si Bistrita), restul produselor fiind cautate, in prezent, in Bucuresti si Judetul Bihor.

Pretul final foarte mic al produsului reprezinta un alt aspect suspect, fapt ce indreptateste organele de control sa banuiasca un import din Marea Britanie, efectuat voluntar la un pret practicat pentru produsele aflate la limita datei de valabilitate. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...