Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

11 tone de carne de pui expirata au intrat in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din Marea Britanie, au intrat in Romania 11 tone de carne de pui, in conditii suspecte, conform declaratiilor oferite Televiziunii Romane, de catre comisarii pentru Protectia Consumatorului din Cluj. Acestia din urma sustin ca marfa a fost retrasa partial de la vanzare, dupa ce au constatat prealabil ca aceasta trebuia retrasa inca din decembrie 2011.

Comisarii OPC Cluj apreciaza ca marfa trecuse prin alte doua firme, inaintea depozitarii finale, intr-un spatiu specific din Cluj, unde organele de control au constatat ca marfa expira, in varianta refrigerata, in decembrie 2011. Fiind recongelata si reambalata, cu noile etichete inscriptionate in engleza putea fi comercializata in noua prezentare inca un an.

Destinatia a fost descoperita de organele de control doar pentru jumatate din cantitate (doua firme din Cluj si Bistrita), restul produselor fiind cautate, in prezent, in Bucuresti si Judetul Bihor.

Pretul final foarte mic al produsului reprezinta un alt aspect suspect, fapt ce indreptateste organele de control sa banuiasca un import din Marea Britanie, efectuat voluntar la un pret practicat pentru produsele aflate la limita datei de valabilitate. (TS)

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...