Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

11 tone de carne de pui expirata au intrat in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din Marea Britanie, au intrat in Romania 11 tone de carne de pui, in conditii suspecte, conform declaratiilor oferite Televiziunii Romane, de catre comisarii pentru Protectia Consumatorului din Cluj. Acestia din urma sustin ca marfa a fost retrasa partial de la vanzare, dupa ce au constatat prealabil ca aceasta trebuia retrasa inca din decembrie 2011.

Comisarii OPC Cluj apreciaza ca marfa trecuse prin alte doua firme, inaintea depozitarii finale, intr-un spatiu specific din Cluj, unde organele de control au constatat ca marfa expira, in varianta refrigerata, in decembrie 2011. Fiind recongelata si reambalata, cu noile etichete inscriptionate in engleza putea fi comercializata in noua prezentare inca un an.

Destinatia a fost descoperita de organele de control doar pentru jumatate din cantitate (doua firme din Cluj si Bistrita), restul produselor fiind cautate, in prezent, in Bucuresti si Judetul Bihor.

Pretul final foarte mic al produsului reprezinta un alt aspect suspect, fapt ce indreptateste organele de control sa banuiasca un import din Marea Britanie, efectuat voluntar la un pret practicat pentru produsele aflate la limita datei de valabilitate. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...