Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

12-13 mai, targul de produse nationale si ecologice, editia iv-a

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In zilele de 12 – 13 mai 2012, intre orele 10 – 18, va avea loc a patra editie a Targului de produse traditionale si ecologice din anul 2012, se arata in Jurnalul Virtual al Muzeului ASTRA din Sibiu.

Targul isi propune sa promoveze fermierii si producatorii de specialitati traditionale de calitate, sa prezinte produse traditionale atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si sa ofere, prin intermediul animatiilor culinare prezente in cadrul fiecarei editii, ocazia retrairii atmosferei din vechiul sat romanesc, in care astfel de evenimente reprezentau prilejuri de intalnire, de discutii, dar si de petrecere, de gustare a unor mancaruri delicioase.

La aceasta editie si-au anuntat participarea 12 producatori care vor oferi spre vanzare produse din carne (caltabos, lebar, carnati de casa, toba, pastrama, peste afumat). De asemenea, va fi prezent un producator care va gati mamaliga la ceaun si produse din carne traditionale.

Targul de Produse Traditionale si Ecologice este organizat de Directia pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Asociatia producatorilor de produse traditionale si ecologice Marginimea Sibiului, Fundatia Adept, Fundatia pentru Dezvoltare prin Patrimoniu Cultur Natur si Complexul National Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...