Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

120 de contracte pentru Vascar, după Anuga 2013

Autor: Meat MIlkmarți, 29 octombrie, 2013

Producatorul Vascar si-a expus produsele cu noua infatisare rezultata in urma rebrandingului din acest an, cat si noutatile din portofoliu, la cel mai mare targ din industria alimentara europeana – Anuga, editia 2013. „Participarea la Anuga 2013 s-a finalizat cu stabilirea a 120 de contacte care speram ca se vor  fructifica intr-o colaborare de durata pe pietele externe”, a declarat Vlad Ciuburciu, directorul de marketing al Vascar S.A.

Editia din acest an a Anuga s-a desfasurat intre 5-9 octombrie in cadrul centrului expozitional Koelnmesse din Koln, Germania. Targul a reunit un numar de 6777 de expozanti din circa 100 de tari, un numar in crestere fata de editia anteriora, din 2011, notează Magazin progresiv.

“Pentru Vascar, Anuga 2013 a reunit cele doua infatisari, stand si produs, sub un design unic, care nu a trecut neobservat. Aceasta se poate deduce din numarul vizitatorilor prezenti la standul nostru, printre care s-a numarat si dl Dr.Guenther Horzetzky, secretar de stat la Ministerul pentru Economie, Energie, Industrie, Intreprinderi Mijlocii si Meserii din landul Renania de Nord – Westfalia, care nu a putut rezista tentatiei de a gusta din faimoasele sarmalute romanesti, din brandul Moldova in bucate. La standul Vascar si-au mai facut aparitia si o serie de oficialitati din partea Guvernului Romaniei”, a mai precizat Vlad Ciuburciu.
Vizitatorii la standul Vascar au putut degusta noile retete imbunatatite ale brandului “Moldova in bucate”, pateul de porc cu 30% ficat si renumitele mancaruri moldovenesti ready-made din portofoliul de produse al companiei. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...