Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

150 de porci vii confiscati in vama nadlac

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 153 de porci, in cadrul unei actiuni de monitorizare a achizitiilor intracomunitare de marfuri in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

In urma analizei bazelor de date, comisarii GF Arad au constatat ca firma beneficiara era data in consemn la frontiera pentru nereguli anterioare. Suplimentar, s-a constatat ca, in cursul anului 2011, aceasta societate a efectuat activitati comerciale in valoare de peste doua milioane de euro, fara sa achite taxele pe valoare adaugata aferente, a declarat, comisarul Sorin Cirti.

Potrivit acestuia, cele 153 de animale confiscate, cantarind in total 16.393 kg si estimate la valoarea totala de 66.000 de lei, au fost expertizate de reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Arad, care au stabilit ca respecta normele veterinare in vigoare.

Cele 153 de animale vor fi sacrificate, iar carnea va fi valorificata conform prevederilor legale, contravaloarea acesteia urmand sa constituie venit la bugetul de stat, a mai spus Sorin Cirti.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...