Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

150 de porci vii confiscati in vama nadlac

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 153 de porci, in cadrul unei actiuni de monitorizare a achizitiilor intracomunitare de marfuri in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

In urma analizei bazelor de date, comisarii GF Arad au constatat ca firma beneficiara era data in consemn la frontiera pentru nereguli anterioare. Suplimentar, s-a constatat ca, in cursul anului 2011, aceasta societate a efectuat activitati comerciale in valoare de peste doua milioane de euro, fara sa achite taxele pe valoare adaugata aferente, a declarat, comisarul Sorin Cirti.

Potrivit acestuia, cele 153 de animale confiscate, cantarind in total 16.393 kg si estimate la valoarea totala de 66.000 de lei, au fost expertizate de reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Arad, care au stabilit ca respecta normele veterinare in vigoare.

Cele 153 de animale vor fi sacrificate, iar carnea va fi valorificata conform prevederilor legale, contravaloarea acesteia urmand sa constituie venit la bugetul de stat, a mai spus Sorin Cirti.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...