Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

1,8 millioane de euro pentru Doly-Com, în urma incendiului din Tunari

Autor: Meat MIlkjoi, 28 noiembrie, 2013

Doly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspătă și unul dintre cei mai importanți producători de carne de vită din România, a primit în luna noiembrie o indemnizație în valoare de aproximativ 1,8 milioane Euro de la asigurătorul Allianz-Țiriac în contul poliței de asigurare de bunuri.  Dauna, provocată de un incendiu produs în luna iunie a.c. care a distrus aproape în totalitate clădirea și bunurile de la unitatea de procesare a cărnii proaspete din Tunari, a fost soluționată operativ și transparent. Polița a fost intermediată de către Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, care a oferit Doly-Com asistență în toate etapele de soluționare a dosarului.

Rezolvarea rapidă a daunei a fost posibilă datorită conformității documentației și a activității unităţii de la Tunari cu regulile de funcționare în domeniu, precum și colaborării deschise și transparente între broker, client și asigurător.

În urma incendiului, compania a transferat producția acoperită de unitatea din Tunari la fabrica din Botoşani, astfel încât fluxul de livrări către clienți să fie menținut. După incident, Doly-Com a continuat să se concentreze pe dezvoltarea de branduri proprii, segment unde este deja activă cu Carpathian Beef, și a lansat Chef de Grill, o gamă de sezon cu produse din carne de porc. În prezent, compania se află în stadiul final de lansare a unui nou brand care să extindă sezonalitatea ofertei, inclusiv pentru perioada sărbătorilor, fără a fi însă limitată la aceasta.

’’Rezolvarea favorabilă și plata rapidă a despăgubirilor ne permite să  continuăm planurile de creștere. În perioada următoare vom accelera implementarea direcției majore de dezvoltare de branduri proprii, care să asigure consumatorilor încredere. Ne dorim să creștem clienți care cumpără avizat și selectiv și care caută la raft producători și branduri responsabile, sigure și transparente”, a declarat Iulian Căzăcuţ, Directorul General Doly-Com.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...