Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

200.000 de euro din produsele de post, pentru Europrod

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 3 aprilie, 2013

Europrod, companie care face parte din grupul Agricola, estimeaza pentru perioada Postului Pastelui vanzari la produsele din categorie de 60 de tone, in valoare de 190.000 de euro, scrie www.wall-street.ro.

Europrod estimeaza o crestere de circa 15% a vanzarilor de produse de post fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In topul vanzarilor de produse din aceasta categorie se afla Snitelul Vegetal, Falafel, Hamburger, Parjoale si Nuggets vegetale.

Europrod vinde in perioada Pastelui cu 25-30% mai multe produse din categorie decat in perioada Craciunului. (Mai multe pe www.wall-street.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...