Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

200 milioane de euro din exportul de carne românească neprocesată

Autor: Meat MIlkmiercuri, 5 martie, 2014

Procesatorul de carne de porc Smithfield şi procesatorii de carne de pasăre Avicola Buzău (Aaylex Prod) şi Avicola Crevedia (grupul Agroli) au fost anul trecut primii trei exportatori de carne neprocesată din România, potrivit unei analize a ZF, făcută pe baza datelor Institutului Naţional de Statistică şi Eurostat.

Piaţa de export pentru carnea românească neprocesată a depăşit anul trecut pragul de 200 milioane de euro anual după ce în ultimul deceniu livrările anuale au crescut de 16 ori iar în ultimii patru ani acest segment a avut un adevărat boom după ce valoarea contractelor a crescut cu două treimi (mai multe pe www.zf.ro).

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...