Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În 2014, cu 20% mai multe credite pentru agroindustrie, de la OTP Bank

Autor: Meat MIlkmiercuri, 8 ianuarie, 2014

(Agerpres) OTP Bank România a acordat credite pentru agricultură în valoare de mai multe zeci de milioane de lei, în 2013, iar pentru 2014 are ca ţintă o creştere cu 20% pe acest sector, a declarat preşedintele băncii, Laszlo Diosi, într-o conferinţă de presă.

„Avem peste 3.000 de clienţi cu credite prin programele APIA pentru agricultură şi am dat împrumuturi de zeci de milioane de lei pentru achiziţia de terenuri, pentru utilaje şi pentru sectorul de procesare. Avem planuri pentru 2014 să creştem creditarea cu 20 la sută în agricultură. Avem pachete de produse special destinate sectorului agricol.

Cred că unde Guvernul poate face mai mult pentru stimularea creditării în agricultură este domeniul asigurărilor, prin Fondul de Garantare a Creditului Rural”, a spus Diosi.

În acelaşi timp, preşedintele OTP a arătat că la creditele de consum pentru persoane fizice s-a înregistrat o dinamică puternică în 2013, comparativ cu 2012.„Pentru persoane fizice am vândut, în 2013, de trei ori mai mult la creditele de consum, comparativ cu 2012”, a precizat acesta.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...