Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2014, Profi a deschis 44 de magazine

Autor: Meat MIlkmarți, 6 mai, 2014

Retailerii si-au continuat planurile de expaniune si in luna aprilie, fiind inaugurate 12 unitati comerciale, acelasi numar ca si in luna precedenta. De la inceputul anului au fost deschise 44 de magazine.

In ceea ce priveste formatul, supermarketul a ramas vedeta si in aceasta luna. Daca in martie campionul deschiderilor era Mega Image cu 7 inaugurari sub brandul Shop&Go, in luna aprilie Profi este cap de afis cu 5 unitati deschise. Pe locul al doilea se situeaza Carrefour Express care a bifat 4 locatii noi, iar pozitia a treia este ocupata de Mega Image, cu 2 unitatii Shop&Go, informeaza Magazinul Progresiv.

Reteaua Profi, detinuta de fondul de investitii polonez Enterprise Investors a recuperat teren in luna aprilie si a deschis 5 magazine, ajungand la 219 unitati comerciale. Orasele bifate pe harta sunt Borsa, Deva, Constanta, Caracal si Bucuresti. In Capitala, retailerul a deschis primul din cele doua magazine preluate de la Cris-Tim.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...