Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2014, Transavia va investi 10 milioane de euro

Autor: Meat MIlkmarți, 29 octombrie, 2013

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare de pe piata, are bugetate investitii de cel putin 10 mil. euro pentru 2014, directionate in mare parte in demararea productiei de soia pentru hrana pasarilor. Dupa finalizarea investitiilor, compania isi va asigura circa 85% din necesarul de soia pentru furaje si peste 90% din necesarul de materii prime pentru hrana pasarilor.

Extinderea capacitatii de productie de furaje vine la aproximativ doi ani de la infiintarea diviziei vegetale pentru productia de cerealele in regim propriu, compania avand in exploatare aproximativ 8000 de hecrate de teren agricol in judetele Alba, Sibiu si Cluj, informeaza Magazin progresiv.
Integrarea lantului de productie a contribuit decisiv la cresterea profitului Transavia in ultimul an: producatorul a raportat pe 2012 afaceri de 426,9 milioane lei (circa 96 mil.e euro), in crestere cu 19% fata de 2011, si un profit net de 33,7 milioane lei (7,5 mil. euro), cu 28% mai mare fata de valoarea din anul anterior.

In plus, investitiile din 2014 vizeaza si dezvoltarea tehnologiei procesului de productie si continuarea comunicarii produselor Transavia catre consumatori si parteneri de business, potrivit reprezentantilor companiei. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...