Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În 2014, Transavia vrea să își închidă creditele

Autor: Meat MIlkmarți, 18 februarie, 2014

(Comunicat) Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România, își propune ca, până la finalul acestui an, să își desfășoare activitatea din surse proprii, având ca obiectiv închiderea creditelor bancare accesate în mare parte pentru modernizarea facilităților de producție și achiziționarea de utilaje agricole performante.

2013 a fost cel mai profitabil an, cu cea mai mare cifră de afaceri (135 de milioane de euro) şi un profit brut de 12,5 milioane de euro.
Compania Transavia a finalizat anul 2013 cu 10 milioane de euro investiție, după un plan investițional inițial de 8 milioane de euro.

Pentru 2014, Transavia își propune să continue investițiile la nivel cel puțin similar anului trecut, având în vedere cumpărarea de noi utilaje agricole şi dezvoltarea altor spaţii de producţie.

Cu peste 1.500 de angajaţi, Transavia este cel mai important producător autohton de carne, cu o cantitate livrată de peste 55 de mii de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...