Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2016, Covalact și-a dublat profitul

Autor: Nora Marinmiercuri, 7 iunie, 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.

 

Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016, ajungând la peste 13 millioane de lei (2,8 mil. euro). Anul 2016 reprezintă practic ulti­mul în care Covalact a stat sub umbrela fon­dului american de investiţii Sigma Bleyzer, care s-a înţeles cu gigantul francez Lactalis pen­tru vânzarea companiei din Sfântu Gheorghe.

 

Producătorul de lactate Co­va­lact, recent intrat în familia Lactalis, a inaugurat anul trecut o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Covalact, cunoscut pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, este unul dintre cei mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...

Agenția de Export SRL a confirmat participarea la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 mai 2017

Agenția de Export SRL a confirmat prezența la Meat & Milk 2017, manifestare care va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Agentia de Export SRL este o intreprindere familiala, avand ca obiect de activitate intermedierea in comertul international cu carne.   Firma colaboreaza cu...