Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2016, Covalact și-a dublat profitul

Autor: Nora Marinmiercuri, 7 iunie, 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.

 

Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016, ajungând la peste 13 millioane de lei (2,8 mil. euro). Anul 2016 reprezintă practic ulti­mul în care Covalact a stat sub umbrela fon­dului american de investiţii Sigma Bleyzer, care s-a înţeles cu gigantul francez Lactalis pen­tru vânzarea companiei din Sfântu Gheorghe.

 

Producătorul de lactate Co­va­lact, recent intrat în familia Lactalis, a inaugurat anul trecut o nouă linie de producţie la fabrica din Sfântu Gheorghe, în urma unei investiţii de pes­te 3 milioane de euro.

 

Covalact, cunoscut pen­tru sloganul „Prea bun, prea ca la ţară“, este unul dintre cei mai mari zece jucători din piaţă, după cifra de afaceri.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...