Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2017, Meridian Agroind vizează afaceri de 6 milioane de euro

Autor: Nora Marinmiercuri, 8 februarie, 2017

Compania Meridian Agroind, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, deţinută de Cristina Vlad, care produce anual circa 9.000 de tone de produse lactate sub brandul Baciul, a încheiat anul 2016 cu cifră de afaceri de aproxi­mativ 5 mil. euro, potrivit repre­zentaţilor companiei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În 2017 Meridian Agroind mizează pe o creştere a vânzărilor totale cel puţin în acelaşi ritm.

 

„Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent datorită faptului că am avut o calitate constantă şi am devenit mai cunoscuţi pe toate reţelele noastre de distribuţie. Pentru anul 2017 estimăm că o să atingem o cifră de afaceri de 5,5 – 6 mil. euro, pentru că o să încercăm să creştem vânzările şi să ne dezvoltăm pe toate canalele de distribuţie“, a declarat pentru ZF Ionel Tatu, directorul de vânzări al companiei Meridian Agroind.

 

Fabrica are o capacitate de procesare de aproximativ 12.600 de tone pe an, însă produce în jur de 20-25 tone de produse lactate finite pe zi, respectiv între 7.200 şi 9.000 tone de brânzeturi, iaurt, sana, chefir sau smântână pe an, produse cu care Meridian Agroind este prezent atât în comerţul trandiţional, cât şi în cel modern.

ORTEC va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 aprilie 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de software, la nivel mondial, ORTEC va participa în premieră la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj...

Alfredo Seafood: Somonul și macroul sunt campionii consumului de pește
Autor: meatmilk  /   joi, 20 aprilie 2017

Somonul și macroul sunt în vârful clasamentului în ceea ce privește preferințele românilor în materie de pește și înregistrează vânzări cu 5% maimari în 2016, decât în 2015; Topul peștilor preferați estecompletat de merluciu și cod alb; Pe fondul scăderii TVA-ului, românii acordă o importanță mai mare calității...