Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2017, Meridian Agroind vizează afaceri de 6 milioane de euro

Autor: Nora Marinmiercuri, 8 februarie, 2017

Compania Meridian Agroind, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, deţinută de Cristina Vlad, care produce anual circa 9.000 de tone de produse lactate sub brandul Baciul, a încheiat anul 2016 cu cifră de afaceri de aproxi­mativ 5 mil. euro, potrivit repre­zentaţilor companiei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În 2017 Meridian Agroind mizează pe o creştere a vânzărilor totale cel puţin în acelaşi ritm.

 

„Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent datorită faptului că am avut o calitate constantă şi am devenit mai cunoscuţi pe toate reţelele noastre de distribuţie. Pentru anul 2017 estimăm că o să atingem o cifră de afaceri de 5,5 – 6 mil. euro, pentru că o să încercăm să creştem vânzările şi să ne dezvoltăm pe toate canalele de distribuţie“, a declarat pentru ZF Ionel Tatu, directorul de vânzări al companiei Meridian Agroind.

 

Fabrica are o capacitate de procesare de aproximativ 12.600 de tone pe an, însă produce în jur de 20-25 tone de produse lactate finite pe zi, respectiv între 7.200 şi 9.000 tone de brânzeturi, iaurt, sana, chefir sau smântână pe an, produse cu care Meridian Agroind este prezent atât în comerţul trandiţional, cât şi în cel modern.

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...