Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2017, Meridian Agroind vizează afaceri de 6 milioane de euro

Autor: Nora Marinmiercuri, 8 februarie, 2017

Compania Meridian Agroind, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, deţinută de Cristina Vlad, care produce anual circa 9.000 de tone de produse lactate sub brandul Baciul, a încheiat anul 2016 cu cifră de afaceri de aproxi­mativ 5 mil. euro, potrivit repre­zentaţilor companiei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În 2017 Meridian Agroind mizează pe o creştere a vânzărilor totale cel puţin în acelaşi ritm.

 

„Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent datorită faptului că am avut o calitate constantă şi am devenit mai cunoscuţi pe toate reţelele noastre de distribuţie. Pentru anul 2017 estimăm că o să atingem o cifră de afaceri de 5,5 – 6 mil. euro, pentru că o să încercăm să creştem vânzările şi să ne dezvoltăm pe toate canalele de distribuţie“, a declarat pentru ZF Ionel Tatu, directorul de vânzări al companiei Meridian Agroind.

 

Fabrica are o capacitate de procesare de aproximativ 12.600 de tone pe an, însă produce în jur de 20-25 tone de produse lactate finite pe zi, respectiv între 7.200 şi 9.000 tone de brânzeturi, iaurt, sana, chefir sau smântână pe an, produse cu care Meridian Agroind este prezent atât în comerţul trandiţional, cât şi în cel modern.

Agrobussines Șerban-Bacău, afaceri de peste 55 de milioane de euro
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 8 februarie 2017

Grupul de firme Şerban din judeţul Bacău, deţinut de antreprenorul român Nicolae Şerban, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 55,5 mil. euro, din care peste 70% din bus­sines este generat de com­pa­nia Inter­agro­ali­ment, cu activităţi în culti­varea ce­rea­lelor şi oleagi­noa­selor combinat cu creşterea...

Afacerile Sergiana au atins cota de 45 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 8 februarie 2017

Grupul Sergiana, din judeţul Braşov, condus de Tudor Neculoiu, a ajuns la afaceri de aproape 45 mil. euro în 2016 din producţia şi comercializarea preparatelor din carne, 65% din business fiind generat de Sergiana Prodimpex, fabrica de preparate din carne din Poiana Mărului. Grupul cultivă cereale pe 1.600 de hectare de teren agricol,...