Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

În 2017, Meridian Agroind vizează afaceri de 6 milioane de euro

Autor: Nora Marinmiercuri, 8 februarie, 2017

Compania Meridian Agroind, din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, deţinută de Cristina Vlad, care produce anual circa 9.000 de tone de produse lactate sub brandul Baciul, a încheiat anul 2016 cu cifră de afaceri de aproxi­mativ 5 mil. euro, potrivit repre­zentaţilor companiei, în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În 2017 Meridian Agroind mizează pe o creştere a vânzărilor totale cel puţin în acelaşi ritm.

 

„Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5 mil. euro, în creştere faţă de anul precedent datorită faptului că am avut o calitate constantă şi am devenit mai cunoscuţi pe toate reţelele noastre de distribuţie. Pentru anul 2017 estimăm că o să atingem o cifră de afaceri de 5,5 – 6 mil. euro, pentru că o să încercăm să creştem vânzările şi să ne dezvoltăm pe toate canalele de distribuţie“, a declarat pentru ZF Ionel Tatu, directorul de vânzări al companiei Meridian Agroind.

 

Fabrica are o capacitate de procesare de aproximativ 12.600 de tone pe an, însă produce în jur de 20-25 tone de produse lactate finite pe zi, respectiv între 7.200 şi 9.000 tone de brânzeturi, iaurt, sana, chefir sau smântână pe an, produse cu care Meridian Agroind este prezent atât în comerţul trandiţional, cât şi în cel modern.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...