Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

22 tone de carne de contrabanda din transnistria au fost comercializate in republica moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22 tone de carne de contrabanda au fost aduse din regiunea Transnistreana si comercializate in magazinele din Republica Moldova, in lipsa documentelor de provenienta si de calitate a marfii, fapt ce a pus in pericol viata si sanatatea consumatorilor, scrie portalul Unimedia.

Trei cetateani moldoveni: Roman Stratulat, Oleg Ghirea si Vitalie Alexandrean au reusit in decurs de cateva luni sa aduca in acesta tara diverse tipuri de carne de contrabanda. Acestia primeau comenzi de la conducatorii magazinelor deservite.

Unimedia precizeaza ca toti trei au fost sanctionate contraventional cu 2000 lei moldovenesti fiecare, iar instanta judecatoreasca va hotari asupra corpurilor delicte potrivit Codului de procedura penala.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...