Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

22 tone de carne de contrabanda din transnistria au fost comercializate in republica moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22 tone de carne de contrabanda au fost aduse din regiunea Transnistreana si comercializate in magazinele din Republica Moldova, in lipsa documentelor de provenienta si de calitate a marfii, fapt ce a pus in pericol viata si sanatatea consumatorilor, scrie portalul Unimedia.

Trei cetateani moldoveni: Roman Stratulat, Oleg Ghirea si Vitalie Alexandrean au reusit in decurs de cateva luni sa aduca in acesta tara diverse tipuri de carne de contrabanda. Acestia primeau comenzi de la conducatorii magazinelor deservite.

Unimedia precizeaza ca toti trei au fost sanctionate contraventional cu 2000 lei moldovenesti fiecare, iar instanta judecatoreasca va hotari asupra corpurilor delicte potrivit Codului de procedura penala.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...