Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

22 tone de carne de contrabanda din transnistria au fost comercializate in republica moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22 tone de carne de contrabanda au fost aduse din regiunea Transnistreana si comercializate in magazinele din Republica Moldova, in lipsa documentelor de provenienta si de calitate a marfii, fapt ce a pus in pericol viata si sanatatea consumatorilor, scrie portalul Unimedia.

Trei cetateani moldoveni: Roman Stratulat, Oleg Ghirea si Vitalie Alexandrean au reusit in decurs de cateva luni sa aduca in acesta tara diverse tipuri de carne de contrabanda. Acestia primeau comenzi de la conducatorii magazinelor deservite.

Unimedia precizeaza ca toti trei au fost sanctionate contraventional cu 2000 lei moldovenesti fiecare, iar instanta judecatoreasca va hotari asupra corpurilor delicte potrivit Codului de procedura penala.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...