Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

22 tone de carne de contrabanda din transnistria au fost comercializate in republica moldova

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 22 tone de carne de contrabanda au fost aduse din regiunea Transnistreana si comercializate in magazinele din Republica Moldova, in lipsa documentelor de provenienta si de calitate a marfii, fapt ce a pus in pericol viata si sanatatea consumatorilor, scrie portalul Unimedia.

Trei cetateani moldoveni: Roman Stratulat, Oleg Ghirea si Vitalie Alexandrean au reusit in decurs de cateva luni sa aduca in acesta tara diverse tipuri de carne de contrabanda. Acestia primeau comenzi de la conducatorii magazinelor deservite.

Unimedia precizeaza ca toti trei au fost sanctionate contraventional cu 2000 lei moldovenesti fiecare, iar instanta judecatoreasca va hotari asupra corpurilor delicte potrivit Codului de procedura penala.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...