Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

24 milioane euro – afacerile carmolimp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre marii producatori de mezeluri din Romania, CarmOlimp, va ajunge in acest an la 24 milioane euro, declara directorul companiei, Valentin ªoneriu, pentru Ziarul Financiar.

Reducerile de preturi vor reduce in continuare profitul firmei: anul trecut profitul companiei a fost de patru ori mai mic decat in 2008.

Clasata intre primii 15 producatori de mezeluri, CarmOlimp concureaza cu producatori de la varf (Angst, Cris-Tim, Aldis). (TS)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...