Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

24 milioane euro – afacerile carmolimp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre marii producatori de mezeluri din Romania, CarmOlimp, va ajunge in acest an la 24 milioane euro, declara directorul companiei, Valentin ªoneriu, pentru Ziarul Financiar.

Reducerile de preturi vor reduce in continuare profitul firmei: anul trecut profitul companiei a fost de patru ori mai mic decat in 2008.

Clasata intre primii 15 producatori de mezeluri, CarmOlimp concureaza cu producatori de la varf (Angst, Cris-Tim, Aldis). (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...