Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

24 milioane euro – afacerile carmolimp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre marii producatori de mezeluri din Romania, CarmOlimp, va ajunge in acest an la 24 milioane euro, declara directorul companiei, Valentin ªoneriu, pentru Ziarul Financiar.

Reducerile de preturi vor reduce in continuare profitul firmei: anul trecut profitul companiei a fost de patru ori mai mic decat in 2008.

Clasata intre primii 15 producatori de mezeluri, CarmOlimp concureaza cu producatori de la varf (Angst, Cris-Tim, Aldis). (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...