Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipa infoGROUP va relata în direct de la SIAL 2016!

Autor: Meat MIlkvineri, 14 octombrie, 2016

Duminică, la Paris, se vor deschide porțile SIAL 2016, cel mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare. Tot de duminică, echipa infoGROUP va fi prezentă la eveniment.

 

Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și relatări despre evenimentele conexe și participările internaționale.

 

Din rândul comaniilor de procesare a cărnii care urmează să fie prezente la standuri, amintim: Aaylex, Agrisol, Avicarvil, Agricola Lumina, Cris-Tim, Caroli, Cosm-Fan, Europrod-Bacău, Kosarom, Optimeat, Porcellino Grasso, Maria Trading, Marcel, Inorogul, Prefera, Recunoștința Prodcom Impex, Salamandra, Sam Mills, Scandia, Tracia Beef, Transavia, Vascar etc. Evident, de la SIAL 2016 nu va lipsi Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR, condusă de domnul Ștefan Pădure.

 

 

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...