Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipa infoGROUP va relata în direct de la SIAL 2016!

Autor: Meat MIlkvineri, 14 octombrie, 2016

Duminică, la Paris, se vor deschide porțile SIAL 2016, cel mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare. Tot de duminică, echipa infoGROUP va fi prezentă la eveniment.

 

Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și relatări despre evenimentele conexe și participările internaționale.

 

Din rândul comaniilor de procesare a cărnii care urmează să fie prezente la standuri, amintim: Aaylex, Agrisol, Avicarvil, Agricola Lumina, Cris-Tim, Caroli, Cosm-Fan, Europrod-Bacău, Kosarom, Optimeat, Porcellino Grasso, Maria Trading, Marcel, Inorogul, Prefera, Recunoștința Prodcom Impex, Salamandra, Sam Mills, Scandia, Tracia Beef, Transavia, Vascar etc. Evident, de la SIAL 2016 nu va lipsi Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR, condusă de domnul Ștefan Pădure.

 

 

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...