Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Echipa infoGROUP va relata în direct de la SIAL 2016!

Autor: Meat MIlkvineri, 14 octombrie, 2016

Duminică, la Paris, se vor deschide porțile SIAL 2016, cel mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare. Tot de duminică, echipa infoGROUP va fi prezentă la eveniment.

 

Așa cum ne-am obișnuit cititorii, vom transmite zilnic de la fața locului, atât știri referitoare la prezența firmelor românești, cât și relatări despre evenimentele conexe și participările internaționale.

 

Din rândul comaniilor de procesare a cărnii care urmează să fie prezente la standuri, amintim: Aaylex, Agrisol, Avicarvil, Agricola Lumina, Cris-Tim, Caroli, Cosm-Fan, Europrod-Bacău, Kosarom, Optimeat, Porcellino Grasso, Maria Trading, Marcel, Inorogul, Prefera, Recunoștința Prodcom Impex, Salamandra, Sam Mills, Scandia, Tracia Beef, Transavia, Vascar etc. Evident, de la SIAL 2016 nu va lipsi Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc-APAR, condusă de domnul Ștefan Pădure.

 

 

La Anuga FoodTec vor expune peste 1.700 de companii
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 7 februarie 2018

Anuga FoodTec, cel mai mare târg mondial dedicat tehnologiei destinate Industriei alimentare își va deschide porțile în perioada 20-23 martie 2018 la Koln. La eveniment vor expune peste 1700 de companii din întreaga lume care își vor prezenta ultimele tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, soluții de retail și catering...

Forumul Global pentru Agricultură și Alimentație-Berlin 2018
Autor: meatmilk  /   marți, 23 ianuarie 2018

(Comunicat MADR) Secretarul general al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Constantin Ilie Aprodu, a participat, în 20 ianuarie 2018, la cea de-a 10 a ediție a Forumului Global pentru Agricultură și Alimentație cu tema ”Modelarea viitorului producției animale – de o manieră durabilă, responsabilă și eficace”,...