Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

30.000 de lei furati din autoutilitara cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªoferul care distribuia mezelurile firmei Harald Product Manzanesti declarat ca, in timp ce lasa comanda la un magazin din Paltinoasa, i-au fost sustrasi 300 de miliane de lei vechi aflati intr-o punga. Banii, ce urmau sa fie depusi la o banca din Gura Humorului, erau in cabina autoutilitarei lasate neasigurata.

Patronul firmei Harald e convins ca nu tsi va putea recupera paguba. Din informatiile Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, citat de cotidianul Buna Ziua Iasi, suma respectva se afla intr-o sacosa asezata langa scaunul soferului. Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul a lasat autoutilitara cu motorul pornit si cu portiera dintanga neasigurata, in timpul livrarii marfii. Intors dupa zece minute, soferul a constatat furtul si a telefonat patronului firmei.

Patronul Haral Prod SRL a declarat ca, firma fiind mica, nu isi permite sa apeleze la un transportator de valori. A avut insa intotdeauna incredere in angajatul sau, care a transportat ani de-a randul valori pentru societate fara sa existe vreun incident. La randul sau, pentru a curma orice suspiciune, soferul a fost de acord sa fie supus testului poligraf.

Un simplu raport intre cifra de afaceri declarata de societatea Harald, pentru anul 2010, putem estima ca banii disparuti reprezentau echivalentul vanzarilor pe o jumatate de luna. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...