Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

30.000 de lei furati din autoutilitara cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªoferul care distribuia mezelurile firmei Harald Product Manzanesti declarat ca, in timp ce lasa comanda la un magazin din Paltinoasa, i-au fost sustrasi 300 de miliane de lei vechi aflati intr-o punga. Banii, ce urmau sa fie depusi la o banca din Gura Humorului, erau in cabina autoutilitarei lasate neasigurata.

Patronul firmei Harald e convins ca nu tsi va putea recupera paguba. Din informatiile Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, citat de cotidianul Buna Ziua Iasi, suma respectva se afla intr-o sacosa asezata langa scaunul soferului. Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul a lasat autoutilitara cu motorul pornit si cu portiera dintanga neasigurata, in timpul livrarii marfii. Intors dupa zece minute, soferul a constatat furtul si a telefonat patronului firmei.

Patronul Haral Prod SRL a declarat ca, firma fiind mica, nu isi permite sa apeleze la un transportator de valori. A avut insa intotdeauna incredere in angajatul sau, care a transportat ani de-a randul valori pentru societate fara sa existe vreun incident. La randul sau, pentru a curma orice suspiciune, soferul a fost de acord sa fie supus testului poligraf.

Un simplu raport intre cifra de afaceri declarata de societatea Harald, pentru anul 2010, putem estima ca banii disparuti reprezentau echivalentul vanzarilor pe o jumatate de luna. (TS)

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...