Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

30.000 de lei furati din autoutilitara cu mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªoferul care distribuia mezelurile firmei Harald Product Manzanesti declarat ca, in timp ce lasa comanda la un magazin din Paltinoasa, i-au fost sustrasi 300 de miliane de lei vechi aflati intr-o punga. Banii, ce urmau sa fie depusi la o banca din Gura Humorului, erau in cabina autoutilitarei lasate neasigurata.

Patronul firmei Harald e convins ca nu tsi va putea recupera paguba. Din informatiile Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, citat de cotidianul Buna Ziua Iasi, suma respectva se afla intr-o sacosa asezata langa scaunul soferului. Din primele cercetari s-a stabilit ca soferul a lasat autoutilitara cu motorul pornit si cu portiera dintanga neasigurata, in timpul livrarii marfii. Intors dupa zece minute, soferul a constatat furtul si a telefonat patronului firmei.

Patronul Haral Prod SRL a declarat ca, firma fiind mica, nu isi permite sa apeleze la un transportator de valori. A avut insa intotdeauna incredere in angajatul sau, care a transportat ani de-a randul valori pentru societate fara sa existe vreun incident. La randul sau, pentru a curma orice suspiciune, soferul a fost de acord sa fie supus testului poligraf.

Un simplu raport intre cifra de afaceri declarata de societatea Harald, pentru anul 2010, putem estima ca banii disparuti reprezentau echivalentul vanzarilor pe o jumatate de luna. (TS)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...