Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

30.000 euro in avans, pentru grupurile de actiune locala pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit recolta.eu, Ministerul Agriculturii, prin Directia generala de pescuit, a elaborat un proiect de ordonanta prin care se instituie un sprijin financiar sub forma de avans pentru cheltuielile de functionare a Grupurilor de Actiune Locala pentru Pescuit (FLAG), care urmeaza a fi selectate, potrivit legii.

De asemenea, s-a considerat a fi necesara si utila acordarea unui avans (prefinantare) pentru beneficiarii care vor fi selectati de catre Grupurile de Actiune Locala pentru Pescuit (FLAG-uri) in procesul de implementare a strategiei de dezvoltare locala, se arata in Nota de fundamentare a proiectului.

Potrivit actului normativ, grupurile pentru pescuit ar putea primi un avans de maximum 30.000 de euro din totalul cheltuielilor eligibile de functionare, fara constituirea unei garantii bancare. Astfel, autoritatea de Management a POP propune acordarea unei prefinantari de maxim 30.000 de euro din totalul cheltuielilor generale de functionare a Grupurilor de Actiune Locala pentru Pescuit (FLAG) care sunt de 10% din totalul cheltuielilor eligibile.

De asemenea, pentru a se putea implementa eficient si intr-un ritm alert strategiile de dezvoltare locala, este necesar sa se acorde un avans de maxim 30% din totalul cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 30.000 de euro, beneficiarilor finali, selectati de catre Grupurile de Actiune Locale pentru Pescuit (FLAG) care prin proiecte selectate participa la implementarea strategiei de dezvoltare locala.

Contributia publica alocata pentru Axa proritara nr. 4 este de 100 milioane de euro.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...