Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

30 de milioane de euro investiti intr-un abator polonez

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bresaole Pini, o companie italiana de top, a inceput o extindere masiva in Polonia prin deschiderea, in aceasta luna, a unui abator gigant in orasul polonez Kutno. Costurile constructiei abatorului sunt estimate la 30 de milioane de euro iar capaciatatea sa este de 6000 de porci pe zi.

Conform analistilor, citati de presa internationala, intrarea unui jucator atat de mare pe piata va ascuti competitia. Mai mult, se asteapta astfel o consolidare a industriei poloneze a carnii, care este acum destul de fragmentata.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...