Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

30 PC Duplex, noul echipament de injectare de la Movistick

Autor: Meat MIlkmiercuri, 23 iulie, 2014

Movistick a realizat un nou utilaj de injectare a carnii, dupa cum informeaza MeatProcessing. Plaja de ajustare a mașinii de injectat Movistick 30 PC Duplex este cuprinsă între 10 și 100 %, operațiunea fiind realizată cu presiune constantă, indiferent de carnea procesată.

Echipamentul include pompă de saramură și sistem hidraulic ”self piloted”. Banda de încărcare este, deasemeni, reglabilă. Saramura este depozitată într-un tanc cu două sisteme de filtrare independente. Capacitatea de producție depinde de caracteristicile produsului și a fluxului tehnologic.

Designul îmbunătățit asigură atât o funcționare și o mentenanță deosebită și eficientă, cât și o curățare rapidă. Injectarea se realizează în 880 de puncte/pas.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...