Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

325 de milioane de euro pentru irigaţii, până în 2018

Autor: Meat MIlkmarți, 17 decembrie, 2013

Cei care au în proprietate şi vor să modernizeze sistemele de irigaţii vor dispune între 2014 şi 2018 de fonduri europene de circa dispune, anunţat Valentin Apostol, director în Ministerul Agriculturii.

Potrivit acestuia, banii sunt distribuiţi pe patru ani, iar documentaţia pentru accesarea acestor fonduri este laborioasă şi permite un control amănunţit.

„Suma se împarte pe patru ani. Cred că la începutul anului viitor deja vom putea vorbi despre primele acţiuni pentru aceşti bani. Documentaţia este foarte laborioasă, dar e binevenită, pentru că permite un control amănunţit”, a declarat Apostol pentru Agroazi.

„Organizaţiile de irigaţii vor depune documentaţia la Ministerul Agriculturii, iar noi vom publica toate aceste date. Vor fi selectaţi acei producători de pompe cu cel mai bun raport calitate-preţ”, a explicat reprezentantul MADR. (Mai multe, pe www.agroazi.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...