Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Șeful madr: in prezent, trebuie sa ne axam spre cresterea vacii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat ca una din prioritatile actuale ale zootehniei romanesti este reorientarea catre cresterea vacilor de carne, relateaza Recolta.eu, citand ziarul Bursa.

„Va dau un singur exemplu: in prezent, trebuie sa ne orientam spre vaca de carne. Am vazut ca sunt fermieri care se indreapta catre acest lucru. Productia din Romania nu este suficienta, in momentul de fata, pentru a acoperi nevoile pe care le au procesatorii, plus ca exista si un mare potential de export pe aceasta zona. Trebuie sa dezvoltam acest domeniu de activitate care este cerut pe piata. Ne gandim sa-l sprijinim, prin fonduri europene. Sa stimulam orientarea crescatorilor de bovine care, in mod traditional, au mers pe productia de lapte, sa se indrepte catre productia de carne. Cred ca aceasta va fi o nisa”, a declarat Daniel Constantin.

Acesta a mai amintit, in cadrul interviului, ca prioritatea mandatului sau de sase luni ramane refacerea sistemului de irigatii, cu ajutorul fondurilor structurale.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...