Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

56 de tone carne fără documente, descoperite de poliție

Autor: Meat MIlkluni, 25 noiembrie, 2013

Peste 460 tone de legume şi fructe şi 56 tone de carne a căror provenienţă nu a putut fi justificată, în valoare de aproape 2,9 milioane de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării de către poliţişti, din 18 noiembrie, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), informează Realitatea TV.

De la începutul săptămânii, au fost verificate 1.146 de societăţi comerciale, fiind constatate în faza preliminară a cercetărilor 96 de infracţiuni, dintre care 67 de evaziune fiscală.

Echipele de control au identificat, în vederea confiscării, 460.885 kg. de legume şi fructe, în valoare de 1.725.974 de lei şi 56.000 kg. de mărfuri din categoria carne şi produse din carne congelate, în valoare de 1.120.000 lei, a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată, nefiind înregistrate în evidenţele contabile ale societăţilor verificate.(Mai multe, pe www.realitatea.net)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...