Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

6 milioane pentru o fabrică de nutrețuri combinate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 15 ianuarie, 2014

La finalul anului trecut, Banca Românească a acordat o finanţare de 6 milioane lei companiei Fatrom, deţinută de oamenii de afaceri Georgios Galanakis şi Andrei Soare, pentru construcţia unei fabrici de nutreţuri combinate pentru porcine în comuna Glodeanu Siliştea din judeţul Buzău.

Potrivit Income Magazin, producţia de furaje a demarat în luna iulie 2013, fabrica având o capacitate de producţie anuală de 90.000 de tone.

„Prin această finanţare reiterăm strategia Băncii Româneşti de susţinere a segmentului întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM). Prin produse şi servicii bancare dedicate suntem alături de clienţii noştri şi ne implicăm în realizarea cu succes a proiectelor lor de investiţii, destinate dezvoltării activităţii şi creării de noi locuri de muncă”, a declarat Cosmin Călin – Director  Executiv Unitatea Corporaţii, Banca Românească.

Banca Românească a adăugat la portofoliul său de activităţi creditate cu succes o serie de parcuri fotovoltaice, proiecte de infrastructură în domeniul de petrol şi gaze sau finanţări pentru transportul public local.

Fatrom Aditivi Furajeri SRL activează de peste 10 ani în domeniul producţiei şi distribuţiei de furaje pentru animale. Fabrica de nutreţuri pentru porcine face parte din strategia investiţională a companiei, care în perioada 2012-2013 a mai construit 6 silozuri pentru stocarea cerealelor, cu o capacitate de 2.000 tone fiecare, localizate tot în comuna Glodeanu Siliştea. De asemenea, anul viitor, Fatrom va investi şi în alte 2 ferme specializate de porcine.

În 2011, Fatrom Aditivi Furajeri SRL şi-a vândut către gigantul olandez DSM o parte din business, şi anume segmentul de producţie şi distribuţie de aditivi furajeri, pe care Georgios Galanakis şi Andrei Soare l-au dezvoltat şi propulsat până pe poziţia de lider pe piaţa locală de specialitate. (Mai multe, pe www.income.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...