Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

60.000 de dolari, Basarabiei, pentru organizarea reuniunii FAO

Autor: Ilie Stoianjoi, 29 august, 2013

Guvernul a aprobat acordarea unui sprijin financiar Republicii Moldova în vederea organizării reuniunii pregătitoare a Conferinţei Regionale pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

Potrivit memorandumului aprobat în şedinţa de Guvern de săptămâna aceasta, suma de 60.000 de dolari va proveni din bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

La Conferinţa regională a FAO şi la Comisia europeană pentru agricultură urmează să participe peste 50 de state din grupul regional pentru Europa şi Asia Centrală. (bursa.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...