Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

700 de kilograme de carne cu acte false, incinerate de dsv vrancea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In 4 martie, Directia Sanitar Veterinara Vrancea a incinerat 700 de kilograme de carne de vita si miel, insotite de acte false. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Politie Vrancea, carnea a fost depistata de politistii din Adjud intr-un autovehicul oprit in trafic pentru control, apartinand unei persoane din localitatea Homocea.

Mai multe carcase de bovine si ovine au fost descoperite in caroseria autoutilitarei, marfa pentru care conducatorul auto a prezentat un aviz de insotire si un fals certificat de sanatate publica pentru carne proaspata, emis pentru cantitatea de 1732 kg carcasa bovina.

Societatea comerciala, cu sediul in Homocea – Vrancea, care a eliberat certificatul de sanatate si eticheta de clasificare a fost sanctionata cu amenda in valoare de 6.000 de lei, iar cele 676 kg carcasa bovina si 40,3 kg carcasa ovina au fost confiscate si incinerate, de catre DSV Vrancea. Insotitorul marfii este cercetat de politistii din Adjud pentru falsificarea documentelor oficiale si fals material in inscrisuri oficiale. (TS)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...