Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

700 de kilograme de carne cu acte false, incinerate de dsv vrancea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In 4 martie, Directia Sanitar Veterinara Vrancea a incinerat 700 de kilograme de carne de vita si miel, insotite de acte false. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Politie Vrancea, carnea a fost depistata de politistii din Adjud intr-un autovehicul oprit in trafic pentru control, apartinand unei persoane din localitatea Homocea.

Mai multe carcase de bovine si ovine au fost descoperite in caroseria autoutilitarei, marfa pentru care conducatorul auto a prezentat un aviz de insotire si un fals certificat de sanatate publica pentru carne proaspata, emis pentru cantitatea de 1732 kg carcasa bovina.

Societatea comerciala, cu sediul in Homocea – Vrancea, care a eliberat certificatul de sanatate si eticheta de clasificare a fost sanctionata cu amenda in valoare de 6.000 de lei, iar cele 676 kg carcasa bovina si 40,3 kg carcasa ovina au fost confiscate si incinerate, de catre DSV Vrancea. Insotitorul marfii este cercetat de politistii din Adjud pentru falsificarea documentelor oficiale si fals material in inscrisuri oficiale. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...