Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

700 de kilograme de carne cu acte false, incinerate de dsv vrancea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In 4 martie, Directia Sanitar Veterinara Vrancea a incinerat 700 de kilograme de carne de vita si miel, insotite de acte false. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Politie Vrancea, carnea a fost depistata de politistii din Adjud intr-un autovehicul oprit in trafic pentru control, apartinand unei persoane din localitatea Homocea.

Mai multe carcase de bovine si ovine au fost descoperite in caroseria autoutilitarei, marfa pentru care conducatorul auto a prezentat un aviz de insotire si un fals certificat de sanatate publica pentru carne proaspata, emis pentru cantitatea de 1732 kg carcasa bovina.

Societatea comerciala, cu sediul in Homocea – Vrancea, care a eliberat certificatul de sanatate si eticheta de clasificare a fost sanctionata cu amenda in valoare de 6.000 de lei, iar cele 676 kg carcasa bovina si 40,3 kg carcasa ovina au fost confiscate si incinerate, de catre DSV Vrancea. Insotitorul marfii este cercetat de politistii din Adjud pentru falsificarea documentelor oficiale si fals material in inscrisuri oficiale. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...