Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ediția a II-a HARTA Fabrica de CARNE–COMANDĂ ACUM!

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 mai, 2015

Comanda harta 2015 completând

formularul de comanda! 


 

Trimite-l la adresa de e-mail office@infogroup.ro. Dupa confirmarea platii, veti primi in cel mai scurt timp harta, prin posta. Detalii la: 0040 21 223 25 21.

 

DETALII:

După doi ai de la editarea în premieră pentru presa de specialitate din România a unei hărți ECONOMICE dedicată sectorului de carne din România, a apărut ediția a doua a hărții Fabrica de CARNE, instrument de lucru ACTUALIZAT la zi, necesar tuturor fermierilor și procesatorilor de carne din România, dar și specialiștilor din domeniul Industriei alimentare, autorităților, furnizorilor de tehnologii, soluții de sănătate animală și siguranță alimentară etc.

 

Pe hartă sunt punctate geografic toate fermele și fabricile de procesare a carnii, menționându-se, acolo unde s-a acordat acceptul pentru acest lucru, numărul de capete, cifrele de afaceri și capacitățile de producție ale unităților marcate.

 

Facem precizarea că datele menționate pe harta au fost furnizate de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară și de Ministerul de Finanțe, dar au fost verificate și telefonic de realizatorii hărții.

 

Tipărită în condiții grafice de excepție, harta are dimensiunile de 120 X 100 cm sau 95 x 125 cm (pret 87 lei, TVA inclus), fiind concepută special pentru a fi AFIȘATĂ PE PERETE!

Alte informatii puteti obtine trimitand un mail la office@infogroup.ro sau telefonic la numărul 004 021.223.25.21.

 

AB Energy a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 aprilie 2019

AB Energy a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În această calitate, AB Energy, leader pe piața cogenerării, va susține o prezentare în Ședința Generală din dimineața zilei de 30 mai.   COGENERAREA: o alegere...

Afacerile din sectorul cărnii, analizate la Meat.Milk 2019 în Workshop
Autor: meatmilk  /   marți, 9 aprilie 2019

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 30 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2019.   Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care...