Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

A avut loc Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi-Doripesco

Autor: meatmilkmarți, 27 august, 2019

(Comunicat) Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco a avut loc vineri, 23 august, la Lacul Noua din Brașov. Timp de trei zile Asociația Delta din Carpați – Doripesco, organizatorul evenimentului, a pregătit un ospăț demn de cele mai exigente gusturi în domeniul culinar.

 

Pentru organizarea Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco s-a primit finanțare prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020. Cererea de finanțare a fost depusă la FLAG  Păstrăvarii Făgărașului (Grup Local de Acțiune pentru Pescuit).

 

Maeștrii bucătari au gătit zilnic preparate proaspete și delicioase. Pe lângă inegalabila saramură de crap, mititeii pescărești sau chifteluțele din pește, au putut încerca, în premieră, FISHBURGERUL DORIPESCO, preparat după o rețetă originală. Printre noutățile acestei ediții s-au numărat și diversitățile din păstrăv: Crema de păstrăv cu unt, Salata din păstrăv cu broccoli, Salata din păstrăv cu sos salsa, Delicii pescărești și Crema de păstrăv picantă.

 

Evident, nu au lipsit nici bunătățile tradiționale, cunoscute deja pe piața românească și internațională, precum Salata de icre de crap (deținătoarea certificării Protecție Națională, aflându-se în curs de obținere a certificării STG), Pasta din păstrăv, Bagheta Doripesco, Zacusca din pește cu ciuperci, Păstrăvul afumat, Batogul afumat, sau Novacul Afumat din Țara Bârsei (singurul produs din sectorul piscicol care se bucură de certificarea IGP).

 

De la o așa petrecere nu puteau lipsi nici interpreții favoriți, precum: Andreea Bănică, Trupa VIBE, Trupa COCO, Adrian Daminescu, Aurel Tămaș. Aceștia au fost doar câțiva dintre invitații speciali ai evenimentului.

 

Așa cum peștele se simte cel mai bine în lac (LACUL NOUA), iar „Starea de bine” se cunoaște după ARMONIA cu natura și cu tine însuți/însăți, la Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco participanții au avut posibilitatea să se bucure și de apa plată ARMONIA.

 

Asociația Delta din Carpați – Doripesco este sprijinită în organizarea Festivalului Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco de către Primăria Brașov.

 

Dorin Crizbașan – Președinte Asociația Delta din Carpați – Doripesco

Ruxandra Coc – Secretar Asociația Delta din Carpați – Doripesco

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...