Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

A crescut productia de mezeluri la negru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza replicaonline.ro, perioada urmatoare va aduce o crestere cu peste opt procente a pretului carnii, in principal urmare a scaderii veniturilor si stagnarii consumului.

Drept urmare, producatorii nu isi vor mai permite scumpiri. Preturile la carne au crescut totusi cu 19%, fata de aceeasi perioada a lui 2010, dar – surprinzator – preturile preparatelor din carne nu au crescut si nu este anticipata o crestere cu mai mult de 5-8 procente, in urmatoarea perioada.

Materia prima a mezelurilor reprezinta 50-80% din produs, dar scumpirile nu mai pot fi aplicate, deoarece duc inevitabil la stagnarea/scaderea consumului acestora.

In prima jumatate a anului, statisticile oficiale prezinta un consum pe piata interna cu 15% mai putina carne si preparate din carne. Cu toate acestea, producatorii au convingerea ca nu poate fi vorba de o scadere reala a consumului acestui segment de produse ci, mai curand, de existenta unei piete negre, spre care sunt transferate importante cantitati de mezeluri.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...