Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

A fost aprobată preluarea firmei Perutnina Ptuj de către MHP Ucraina

Autor: Mircea Demetervineri, 22 februarie, 2019

Potrivit Global Meat News, achiziția a primit deja aprobarea autorităților de reglementare din Austria, Macedonia, Serbia și România. Acordul va fi finalizat în cadrul unei reuniuni a acționarilor Perutnina Ptuj în următoarele zile.

 

Perutnina Ptuj este o companie internațională binecunoscută de procesare a produselor alimentare și cel mai mare producător de carne de pasăre și de produse din carne de pasăre din sud-estul Europei.

 

Atunci când tranzacția a fost anunțată pentru prima dată, în septembrie 2018, un purtător de cuvânt al MHP a declarat:

 

„MHP face un pas strategic cu această extindere, care va aduce valoare companiei și va consolida poziția sa de jucător global, în timp ce Perutnina Ptuj obține o durată strategică -term investitor. Perutnina Ptuj are un brand puternic și o cotă semnificativă de produse cu valoare adăugată pentru păsări de curte, pe care MHP este gata să le sprijine în următorii ani prin investiții și dezvoltarea ulterioară.

 

Împreună cu o echipă de management foarte experimentată, MHP se angajează să îmbunătățească întreaga calitate a bazei de producție a companiei Perutnina Ptuj, pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale UE. Această cooperare va aduce beneficii directe agricultorilor și angajaților locali și va avea un impact pozitiv asupra industriei păsărilor din regiunea Balcanilor, în general „.

 

MHP a exportat 286.846 de tone de carne de pui în 2018 pe piețele din afara Ucrainei, inclusiv în Europa și  Orientul Mijlociu. Compania a fost înființată în Ucraina în 1998, are în prezent aproape 30.000 de angajați și este construită pe un model de integrare verticală, asigurându-se că controlează fiecare parte a procesului de producție, de la fermă la furculiță. În prezent are două fabrici de prelucrare în Slovacia și Olanda.

Vanbet va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 23 mai 2019

Compania Vanbet nu va lipsi de la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   S.C. Vanbet S.R.L.  a luat ființă în anul 2001 începând cu achiziționarea fostului C.A.P. Gara Banca, com. Banca, transformând locul în fermă de găini ouă...

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 16 mai 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.   Căutați noi parteneri de afaceri,...