Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost inaugurat primul magazin din reteaua la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicarvil a deschis primul magazin al noii retele de retail La Provincia. Conform cotidianului Recolta, magazinele lantului alimentar La Provincia vor fi aprovizionate, in fiecare zi, cu carne proaspata de pui, vita, porc si oaie, obtinuta din propria productie.

Proprietarul Avicarvil, Iustin Paraschiv, motiveaza deschiderea primului magazin din reteaua La Provincia, la Babeni-Valcea, prin existenta in aceeasi zona a propriilor ferme de pui, care reprezinta kilometrul zero al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia, atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal.

Compania a bugetat aproximativ 5 milioane de euro pentru dezvoltarea lantului La Provincia; pentru identificarea si amenajarea lanturilor comerciale, dupa acelasi standard calitativ, la nivelul intregii tari. Iustin Paraschiv subliniaza ca investitia a fost necesara in proiecte de furajare si in modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust „altfel”. In tara noastra exista inca obiceiul ca oamenii sa cumpere carne in functie de pret. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate ca romanii sa aleaga si dupa gust, evident noi mentinand acelasi nivel de pret competitiv, a adaugat proprietarul companiei Avicarvil (TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...