Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost inaugurat primul magazin din reteaua la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicarvil a deschis primul magazin al noii retele de retail La Provincia. Conform cotidianului Recolta, magazinele lantului alimentar La Provincia vor fi aprovizionate, in fiecare zi, cu carne proaspata de pui, vita, porc si oaie, obtinuta din propria productie.

Proprietarul Avicarvil, Iustin Paraschiv, motiveaza deschiderea primului magazin din reteaua La Provincia, la Babeni-Valcea, prin existenta in aceeasi zona a propriilor ferme de pui, care reprezinta kilometrul zero al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia, atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal.

Compania a bugetat aproximativ 5 milioane de euro pentru dezvoltarea lantului La Provincia; pentru identificarea si amenajarea lanturilor comerciale, dupa acelasi standard calitativ, la nivelul intregii tari. Iustin Paraschiv subliniaza ca investitia a fost necesara in proiecte de furajare si in modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust „altfel”. In tara noastra exista inca obiceiul ca oamenii sa cumpere carne in functie de pret. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate ca romanii sa aleaga si dupa gust, evident noi mentinand acelasi nivel de pret competitiv, a adaugat proprietarul companiei Avicarvil (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...