Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost inaugurat primul magazin din reteaua la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicarvil a deschis primul magazin al noii retele de retail La Provincia. Conform cotidianului Recolta, magazinele lantului alimentar La Provincia vor fi aprovizionate, in fiecare zi, cu carne proaspata de pui, vita, porc si oaie, obtinuta din propria productie.

Proprietarul Avicarvil, Iustin Paraschiv, motiveaza deschiderea primului magazin din reteaua La Provincia, la Babeni-Valcea, prin existenta in aceeasi zona a propriilor ferme de pui, care reprezinta kilometrul zero al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia, atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal.

Compania a bugetat aproximativ 5 milioane de euro pentru dezvoltarea lantului La Provincia; pentru identificarea si amenajarea lanturilor comerciale, dupa acelasi standard calitativ, la nivelul intregii tari. Iustin Paraschiv subliniaza ca investitia a fost necesara in proiecte de furajare si in modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust „altfel”. In tara noastra exista inca obiceiul ca oamenii sa cumpere carne in functie de pret. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate ca romanii sa aleaga si dupa gust, evident noi mentinand acelasi nivel de pret competitiv, a adaugat proprietarul companiei Avicarvil (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...