Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost inaugurat primul magazin din reteaua la provincia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Avicarvil a deschis primul magazin al noii retele de retail La Provincia. Conform cotidianului Recolta, magazinele lantului alimentar La Provincia vor fi aprovizionate, in fiecare zi, cu carne proaspata de pui, vita, porc si oaie, obtinuta din propria productie.

Proprietarul Avicarvil, Iustin Paraschiv, motiveaza deschiderea primului magazin din reteaua La Provincia, la Babeni-Valcea, prin existenta in aceeasi zona a propriilor ferme de pui, care reprezinta kilometrul zero al dezvoltarii noastre. Avem in plan sa deschidem 100 de magazine La Provincia, atat in zona de sud a tarii, dar si in Ardeal.

Compania a bugetat aproximativ 5 milioane de euro pentru dezvoltarea lantului La Provincia; pentru identificarea si amenajarea lanturilor comerciale, dupa acelasi standard calitativ, la nivelul intregii tari. Iustin Paraschiv subliniaza ca investitia a fost necesara in proiecte de furajare si in modernizarea fermelor pentru a putea avea produse de carne cu un gust „altfel”. In tara noastra exista inca obiceiul ca oamenii sa cumpere carne in functie de pret. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate ca romanii sa aleaga si dupa gust, evident noi mentinand acelasi nivel de pret competitiv, a adaugat proprietarul companiei Avicarvil (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...