Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost inaugurat site-ul www.zimbria.ro

Autor: Ilie Stoianmarți, 7 mai, 2013

Sărbătorile Pascale au prilejuit celor de la Zimbria momentul festiv al inaugurării propriului site: www.zimbria.ro, pagină de media pusă la dispoziția tuturor celor care apreciază produsele din carne și lactate fabricate după metode tradiționale și care sunt comercializate sub acest brand.

Site-ul, conceput într-o manieră, pe cât de elegantă, pe atât de facilă în utilizare, abundă în informații, reprezentând interfața dintre consumatori și, deja, celebrii producători tradiționali din zona Covurluiului, Maria și Marius Verdeși. De fapt, aceasta a fost și intenția celor de la Zimbria: pe de o parte, să își prezinte oferta de produse, împreună cu numeroase alte informații despre firmă, participări la evenimente, secțiunea ”Zimbria recomandă”, rețeaua de magazine etc., dar și să afle reacțiile consumatorilor, pentru a putea veni oricând în întâmpinarea dorinței acestora.

Site-ul se evindențiază prin posibilitatea de a comanda orice produs Zimbria, completând formularul care poate fi vizualizat în partea inferioară a paginii, pachetul așteptându-și clientul la unul dintre cele trei magazine ale firmei (Șos. Vatra luminoasă colț cu Măgura Vulturului, Afi Palace Cotroceni, sau Băneasa Shoping Center), conform specificație acestuia.

Din punct de vedere tehnic, www.zimbria.ro este realizarea integrală a domnului Marius Verdeși.

 

Repere Zimbria:

Anul 2011:

Experiența de aproape un secol în creșterea animalelor și cultivarea pământului, a dus la nașterea ZIMBRIA, care va propune gama de specialități din carne, după rețete originale, tradiționale românești și vânătorești, precum și brânzeturi din Covurlui.

Anul 2012:

ZIMBRIA deschide primul magazin în București, în care, pe lângă specialitățile din carne și brânzeturi, vizitatorul poate simți mândra tradiție de familie ZIMBRIA. 

Anul 2013:

Sunt inaugurate încă două magazine ZIMBRIA în București, cu o selecție specială de produse, astfel încât să respecte exigențele pe care le avem față de produsele noastre.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...

A fost inaugurat site-ul www.zimbria.ro

Autor: marți, 7 mai, 2013

Sărbătorile Pascale au prilejuit celor de la Zimbria momentul festiv al inaugurării propriului site: www.zimbria.ro, pagină de media pusă la dispoziția tuturor celor care apreciază produsele din carne și lactate fabricate după metode tradiționale și care sunt comercializate sub acest brand.

Site-ul, conceput într-o manieră, pe cât de elegantă, pe atât de facilă în utilizare, abundă în informații, reprezentând interfața dintre consumatori și, deja, celebrii producători tradiționali din zona Covurluiului, Maria și Marius Verdeși. De fapt, aceasta a fost și intenția celor de la Zimbria: pe de o parte, să își prezinte oferta de produse, împreună cu numeroase alte informații despre firmă, participări la evenimente, secțiunea ”Zimbria recomandă”, rețeaua de magazine etc., dar și să afle reacțiile consumatorilor, pentru a putea veni oricând în întâmpinarea dorinței acestora.

Site-ul se evindențiază prin posibilitatea de a comanda orice produs Zimbria, completând formularul care poate fi vizualizat în partea inferioară a paginii, pachetul așteptându-și clientul la unul dintre cele trei magazine ale firmei (Șos. Vatra luminoasă colț cu Măgura Vulturului, Afi Palace Cotroceni, sau Băneasa Shoping Center), conform specificație acestuia

Din punct de vedere tehnic, www.zimbria.ro este realizarea integrală a domnului Marius Verdeși.

 

Repere Zimbria:

Anul 2011:

Experiența de aproape un secol în creșterea animalelor și cultivarea pământului, a dus la nașterea ZIMBRIA, care va propune gama de specialități din carne, după rețete originale, tradiționale românești și vânătorești, precum și brânzeturi din Covurlui.

Anul 2012:

ZIMBRIA deschide primul magazin în București, în care, pe lângă specialitățile din carne și brânzeturi, vizitatorul poate simți mândra tradiție de familie ZIMBRIA. 

Anul 2013:

Sunt inaugurate încă două magazine ZIMBRIA în București, cu o selecție specială de produse, astfel încât să respecte exigențele pe care le avem față de produsele noastre.

Transavia controlează integral lanțul de producție
Autor: Meat MIlk  /   joi, 22 ianuarie 2015

Transavia controlează integral lanțul de producție, ca urmare a investițiilor făcute în ultima perioadă, fapt care contribuie la menținerea companiei în poziția de lider al aviculturii românești. Primul pas a fost efectuat în anul 2011, când Transavia a înființat Divizia vegetală, devenind prima companie producătoare de carne din...

Khaled El Solh, Caroli Foods: Dorim o creștere de peste 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 21 ianuarie 2015

”Dorim o creștere de peste 10 %, a declarat domnul Khaled El Solh, CEO al companiei Caroli Foods, într-un interviu acordat publicației Magazinul Progresiv, după ce, pentu anul trecut, a fost raportată o creştere de 20% a profitabilităţii, iar cifra de afaceri a depăşit pragul de 80 milioane euro în 2014. Referindu-se la evoluția...

Consumul mediu anual de pește din România este de 4-5 kg
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 21 ianuarie 2015

Consumul mediu anual de pește din România este de 4-5 kg, de opt ori mai mic decât, de exemplu, în Spania sau Franța. Din totalul consumului, doar 13% din peştele de pe piaţă este pescuit în apele româneşti sau crescut în fermele piscicole din ţara noastră. În condițiile în care 87 % din pește este importat, ajung în magazine...

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...