Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost infiintata asociatia crescatorilor de taurine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªedinta de constituire a Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Taurine de Carne (ANCTC) a fost gazduita de Consiliul Judetean Suceava.

Conform cotidianului Recolta, pe langa crescatorii de animale din toata tara, la constituirea asociatiei a participat si fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, presedinte in exercitiu al Consiliului Judetean Suceava.

Suceava a fost aleasa pentru acest eveniment, potrivit lui Gheorghe Flutur, urmare a precedentului existent prin infiintarea Asociatiei Produs de Bucovina.

Flutur a mai declarat, la infiintarea ANCTC, ca Dupa infiintarea Asociatiei Produs in Bucovina, astazi e o initiativa cu caracter national, Asociatia Crescatorilor de Taurine de Carne. Am fost din primul moment de acord sa gazduiesc si sa particip la aceasta initiativa, pentru ca socotesc ca Suceava si zona Bucovinei sunt indreptatite sa fie locul unde se infiinteaza aceasta asociatie, detinand in momentul de fata locul unu pe tara la numarul de taurine de carne, aproape 170.000, a declarat presedintele CJ Suceava. (TS)

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...