Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost infiintata asociatia crescatorilor de taurine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªedinta de constituire a Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Taurine de Carne (ANCTC) a fost gazduita de Consiliul Judetean Suceava.

Conform cotidianului Recolta, pe langa crescatorii de animale din toata tara, la constituirea asociatiei a participat si fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, presedinte in exercitiu al Consiliului Judetean Suceava.

Suceava a fost aleasa pentru acest eveniment, potrivit lui Gheorghe Flutur, urmare a precedentului existent prin infiintarea Asociatiei Produs de Bucovina.

Flutur a mai declarat, la infiintarea ANCTC, ca Dupa infiintarea Asociatiei Produs in Bucovina, astazi e o initiativa cu caracter national, Asociatia Crescatorilor de Taurine de Carne. Am fost din primul moment de acord sa gazduiesc si sa particip la aceasta initiativa, pentru ca socotesc ca Suceava si zona Bucovinei sunt indreptatite sa fie locul unde se infiinteaza aceasta asociatie, detinand in momentul de fata locul unu pe tara la numarul de taurine de carne, aproape 170.000, a declarat presedintele CJ Suceava. (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...