Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost infiintata asociatia crescatorilor de taurine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªedinta de constituire a Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Taurine de Carne (ANCTC) a fost gazduita de Consiliul Judetean Suceava.

Conform cotidianului Recolta, pe langa crescatorii de animale din toata tara, la constituirea asociatiei a participat si fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, presedinte in exercitiu al Consiliului Judetean Suceava.

Suceava a fost aleasa pentru acest eveniment, potrivit lui Gheorghe Flutur, urmare a precedentului existent prin infiintarea Asociatiei Produs de Bucovina.

Flutur a mai declarat, la infiintarea ANCTC, ca Dupa infiintarea Asociatiei Produs in Bucovina, astazi e o initiativa cu caracter national, Asociatia Crescatorilor de Taurine de Carne. Am fost din primul moment de acord sa gazduiesc si sa particip la aceasta initiativa, pentru ca socotesc ca Suceava si zona Bucovinei sunt indreptatite sa fie locul unde se infiinteaza aceasta asociatie, detinand in momentul de fata locul unu pe tara la numarul de taurine de carne, aproape 170.000, a declarat presedintele CJ Suceava. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...