Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

A fost infiintata asociatia crescatorilor de taurine de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ªedinta de constituire a Asociatiei Nationale a Crescatorilor de Taurine de Carne (ANCTC) a fost gazduita de Consiliul Judetean Suceava.

Conform cotidianului Recolta, pe langa crescatorii de animale din toata tara, la constituirea asociatiei a participat si fostul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur, presedinte in exercitiu al Consiliului Judetean Suceava.

Suceava a fost aleasa pentru acest eveniment, potrivit lui Gheorghe Flutur, urmare a precedentului existent prin infiintarea Asociatiei Produs de Bucovina.

Flutur a mai declarat, la infiintarea ANCTC, ca Dupa infiintarea Asociatiei Produs in Bucovina, astazi e o initiativa cu caracter national, Asociatia Crescatorilor de Taurine de Carne. Am fost din primul moment de acord sa gazduiesc si sa particip la aceasta initiativa, pentru ca socotesc ca Suceava si zona Bucovinei sunt indreptatite sa fie locul unde se infiinteaza aceasta asociatie, detinand in momentul de fata locul unu pe tara la numarul de taurine de carne, aproape 170.000, a declarat presedintele CJ Suceava. (TS)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...