Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost lansat un program de urmarire a adn-ului animal cu ajutorul tehnologiei smartphone

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, un nou program de urmarire a ADN-ului animal, care permite consumatorilor sa scaneze produsele cu ajutorul smartphon-urilor a fost lansat de companiile BioPet Vet Lab si Southern Natural Foods.

Potrivit companiei BioPet, programul companiei de biotehnologie animala IntegriMeat ADN, care este un program verificat si testat, permite o identificare si urmarire pentru sectorul animal din America. Mostre de ADN vor fi luate din stocul deja existent sau dintr-un stoc nou, care este cunoscut ca punct de original de inregistrare, BioPet adaaugand ulterior informatiile intr-o baza de date, inainte de a genera un cod imediat. Ambalajul final va includeun cod QR si va permite consumatorilor sa vada o serie de informatii.

Presedintele companiei Southern Natural Foods, Jim Simpson a explicat ca interesul pentru siguranta si cum ADN-ul se aplica in siguranta alimentara au fost intotdeauna o prioritate a companiei care este un important procesator de carne.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...