Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost lansat un program de urmarire a adn-ului animal cu ajutorul tehnologiei smartphone

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, un nou program de urmarire a ADN-ului animal, care permite consumatorilor sa scaneze produsele cu ajutorul smartphon-urilor a fost lansat de companiile BioPet Vet Lab si Southern Natural Foods.

Potrivit companiei BioPet, programul companiei de biotehnologie animala IntegriMeat ADN, care este un program verificat si testat, permite o identificare si urmarire pentru sectorul animal din America. Mostre de ADN vor fi luate din stocul deja existent sau dintr-un stoc nou, care este cunoscut ca punct de original de inregistrare, BioPet adaaugand ulterior informatiile intr-o baza de date, inainte de a genera un cod imediat. Ambalajul final va includeun cod QR si va permite consumatorilor sa vada o serie de informatii.

Presedintele companiei Southern Natural Foods, Jim Simpson a explicat ca interesul pentru siguranta si cum ADN-ul se aplica in siguranta alimentara au fost intotdeauna o prioritate a companiei care este un important procesator de carne.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...