Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A fost lansat un program de urmarire a adn-ului animal cu ajutorul tehnologiei smartphone

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, un nou program de urmarire a ADN-ului animal, care permite consumatorilor sa scaneze produsele cu ajutorul smartphon-urilor a fost lansat de companiile BioPet Vet Lab si Southern Natural Foods.

Potrivit companiei BioPet, programul companiei de biotehnologie animala IntegriMeat ADN, care este un program verificat si testat, permite o identificare si urmarire pentru sectorul animal din America. Mostre de ADN vor fi luate din stocul deja existent sau dintr-un stoc nou, care este cunoscut ca punct de original de inregistrare, BioPet adaaugand ulterior informatiile intr-o baza de date, inainte de a genera un cod imediat. Ambalajul final va includeun cod QR si va permite consumatorilor sa vada o serie de informatii.

Presedintele companiei Southern Natural Foods, Jim Simpson a explicat ca interesul pentru siguranta si cum ADN-ul se aplica in siguranta alimentara au fost intotdeauna o prioritate a companiei care este un important procesator de carne.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...