Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

A inceput saptamana verde

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In data de 21 ianuarie 2011 s-a deschis o noua editie a celui mai mare targ din lume de agricultura, alimentatie si horticultura „Saptamana Verde” (International Green Week), de la Berlin. Evenimentul va tine pana in data de 30 ianuarie 2011.

Saptamana Verde gazduieste, in acest an, 1.632 de expozanti din 57 de tari, care isi prezinta oferta pe 115.000 metri patrati pusi la dispozitie de organizatorul evenimentului – societatea de targuri si expozitii Messe Berlin.Parcul expozitional va putea fi vizitat intre orele 10 a.m. si 19 p.m, iar sambata si duminica ora inchiderii va fi 20:00 p.m.

In acest an Romania, prin Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurala va semna un contract de parteneriat cu Germania pentru targul din 2012. La editia cu numarul 76 (2011) a „Saptamanii Verzi”, tara noastra participa cu 15 firme. Standul Romaniei are o suprafata de 165 de metri patrati si va incerca sa atraga vizitatorii cu produse agroalimentare specifice, respectiv cu miere si produse apicole, vinuri, palinca si ale bauturi din fructe, branzeturi, conserve de legume si fructe, produse de morarit si panificatie. De asemenea, vor fi prezenti si producatori traditionali cu branzeturi din lapte de vaca si de oaie, cu pita de Pecica, cu produse procesate din carne, dar si cu covoare din lana vopsite cu plante.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...