Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

A inceput saptamana verde

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In data de 21 ianuarie 2011 s-a deschis o noua editie a celui mai mare targ din lume de agricultura, alimentatie si horticultura „Saptamana Verde” (International Green Week), de la Berlin. Evenimentul va tine pana in data de 30 ianuarie 2011.

Saptamana Verde gazduieste, in acest an, 1.632 de expozanti din 57 de tari, care isi prezinta oferta pe 115.000 metri patrati pusi la dispozitie de organizatorul evenimentului – societatea de targuri si expozitii Messe Berlin.Parcul expozitional va putea fi vizitat intre orele 10 a.m. si 19 p.m, iar sambata si duminica ora inchiderii va fi 20:00 p.m.

In acest an Romania, prin Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurala va semna un contract de parteneriat cu Germania pentru targul din 2012. La editia cu numarul 76 (2011) a „Saptamanii Verzi”, tara noastra participa cu 15 firme. Standul Romaniei are o suprafata de 165 de metri patrati si va incerca sa atraga vizitatorii cu produse agroalimentare specifice, respectiv cu miere si produse apicole, vinuri, palinca si ale bauturi din fructe, branzeturi, conserve de legume si fructe, produse de morarit si panificatie. De asemenea, vor fi prezenti si producatori traditionali cu branzeturi din lapte de vaca si de oaie, cu pita de Pecica, cu produse procesate din carne, dar si cu covoare din lana vopsite cu plante.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...