Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aaylex a devenit Partener Premium al Expo-conferinței Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 18 aprilie, 2016

Prestigioasa companie Aaylex a devenit Partenerul Premium al ediției din acest an a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând a avea loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Grupul Aaylex este format din mai multe companii romanesti, avand ca si piloni principali companiile: Avicola Buzau, Aaylex Production si Aaylex Distribution.
In structura existenta, Grupul reprezinta unul dintre principalii producatori de carne de pasare din Romania, avand o experienta de peste 30 de ani in industrie.

 

Avand ca baza experienta activitatea de la Avicola Buzau si investind continuu in calitatea, singuranta alimentara si gustul produselor, Aaylex a integrat activitatile de productie, astfel incat rezultatele sa fie usor de verificat si monitorizat.

 

Grupul Aaylex este unul dintre exportatorii principali de produse de carne de pasare din Romania. De-a lungul anilor, a reusit sa lege parteneriate de lunga durata cu companii din Olanda, Germania, Marea Britanie, Italia, Franta, Grecia precum si alte tari europenene si non europene.

ACEBOP a devenit Partener Oficial al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România-ACEBOP, a devenit Partener Oficial al expo-conferinței internaționale Mat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și care va purta titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării...

Angst își va expune produsele Premium la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 19 martie 2019

Companie etalon al calității din domeniul procesării cărnii, Angst își va expune produsele Premium la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Cu o istorie de aproape 30 de ani, Angst s-a poziționat din prima clipă în elita procesatorilor din România, produsele...