Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aaylex a devenit Partener Premium al Expo-conferinței Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 18 aprilie, 2016

Prestigioasa companie Aaylex a devenit Partenerul Premium al ediției din acest an a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, evenimentul urmând a avea loc în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Grupul Aaylex este format din mai multe companii romanesti, avand ca si piloni principali companiile: Avicola Buzau, Aaylex Production si Aaylex Distribution.
In structura existenta, Grupul reprezinta unul dintre principalii producatori de carne de pasare din Romania, avand o experienta de peste 30 de ani in industrie.

 

Avand ca baza experienta activitatea de la Avicola Buzau si investind continuu in calitatea, singuranta alimentara si gustul produselor, Aaylex a integrat activitatile de productie, astfel incat rezultatele sa fie usor de verificat si monitorizat.

 

Grupul Aaylex este unul dintre exportatorii principali de produse de carne de pasare din Romania. De-a lungul anilor, a reusit sa lege parteneriate de lunga durata cu companii din Olanda, Germania, Marea Britanie, Italia, Franta, Grecia precum si alte tari europenene si non europene.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...