Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AB Technic vă invită la standul său de la Romtherm 2014

Autor: Meat MIlkvineri, 11 aprilie, 2014

AB TEHNIC PROFESIONAL va participa la Romtherm 2014, acolo unde va expune instalații pentru prerăcire fructe și legume, echipamente de umidificare, uși frigorifice, perdele de aer, senzori de gaz.

Vă invităm să ne vizitați standul amplasat în exterior, vis-a-vis de pavilioanele C4 și C5.

Anul acesta am optat pentru un spațiu mai larg de expunere pentru a prezenta în mărime naturală untunel pentru prerăcirea fructelor și legumelor, dotat cu:

 

* sistem tip prelată  

* ușă etanșă, secțională

* răcitor de aer

 

Alte exponate în cadrul standului:

 

– ușă frigorifică glisantă

– umidificator

– perdea de aer

– încălzitor de aer

– stație de pompare cu rezervor și schimbător de căldură

– sisteme electronice de monitorizare a scurgerilor de gaz

– sistem electronic de monitorizare a instalațiilor pentru coacerea fructelor

Poza ABT - 02

Echipamentele furnizate de AB Tehnic Profesional(www.abtehnic.ro) se evidențiază de alte produse asemănătoare prin consum redus de energie, eficiență ridicată, un coeficient de performanță ridicat, precum și utilizarea surselor regenerabile de energii neconvenționale (utilizarea și exploatarea echipamentelor printr-un sistem eco-eficient).

Costul investiției echipamentelor se amortizează în maximum 3 ani iar acestea au o durată de viață ridicată, ceea ce reduce semnificativ consumurile aferente exploatării, întreținerii și gestionării echipamentului.

Parteneriatul cu AB Tehnic Frigo Consult (www.ab-frigoconsult.ro) asigură o promovare cu un înalt suport tehnic.  Compania AB Tehnic Frigo Consult asigură proiectare, service și consultanță în domeniul instalațiilor frigorifice.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...