Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AB Tehnic Profesional participă ca expozant la ROMTHERM 2014

Autor: Meat MIlkjoi, 10 aprilie, 2014

AB TEHNIC PROFESIONAL va participa la Romtherm 2014, acolo unde va expune instalații pentru prerăcire fructe și legume, echipamente de umidificare, uși frigorifice, perdele de aer, senzori de gaz.

Vă invităm să ne vizitați standul amplasat în exterior, vis-a-vis de pavilioanele C4 și C5.

Anul acesta am optat pentru un spațiu mai larg de expunere pentru a prezenta în mărime naturală un tunel pentru prerăcirea fructelor și legumelor, dotat cu:

 

* sistem tip prelată  

* ușă etanșă, secțională

* răcitor de aer

Poza ABT - 02 copy

 

Alte exponate în cadrul standului:

 

– ușă frigorifică glisantă

– umidificator

– perdea de aer

– încălzitor de aer

– stație de pompare cu rezervor și schimbător de căldură

– sisteme electronice de monitorizare a scurgerilor de gaz

– sistem electronic de monitorizare a instalațiilor pentru coacerea fructelor

Echipamentele furnizate de AB Tehnic Profesional (www.abtehnic.ro) se evidențiază de alte produse asemănătoare prin consum redus de energie, eficiență ridicată, un coeficient de performanță ridicat, precum și utilizarea surselor regenerabile de energii neconvenționale (utilizarea și exploatarea echipamentelor printr-un sistem eco-eficient).

Costul investiției echipamentelor se amortizează în maximum 3 ani iar acestea au o durată de viață ridicată, ceea ce reduce semnificativ consumurile aferente exploatării, întreținerii și gestionării echipamentului.

Parteneriatul cu AB Tehnic Frigo Consult (www.ab-frigoconsult.ro) asigură o promovare cu un înalt suport tehnic.  Compania AB Tehnic Frigo Consult asigură proiectare, service și consultanță în domeniul instalațiilor frigorifice.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...