Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Abatoare ilegale descoperite de poliţişti în Dâmboviţa

Autor: Meat MIlkvineri, 22 noiembrie, 2013

Două abatoare ilegale, improvizate în anexe gospodăreşti din judeţul Dâmboviţa, în care erau sacrificate animale fără documente de provenienţă şi fără crotalii au fost descoperite, joi, de poliţişti, în urma unor controale, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Adelina Torcică, poliţiştii din Fieni, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, au descoperit, joi, în urma unui control, în comuna Moroeni, două abatoare ilegale, improvizate în anexe gospodăreşti.

El a precizat că în interiorul anexelor gospodăreşti unde erau improvizate cele două abatoare poliţiştii au găsit 12 oi şi două capre sacrificate, precum şi obiecte folosite la sacrificarea acestora.

Animalele nu aveau crotalii, iar proprietarii anexelor gospodăreşti nu au putut prezenta documente care să ateste provenienţa oilor şi a caprelor.

Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, carnea urma să fie vândută. Ancheta va stabili care erau potenţialii clienţi ai cărnii produse în cele două abatoare ilegale.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea provenienţei animalelor găsite în cele două abatoare ilegale, la faţa locului aflându-se încă oamenii legii. (gandul.info)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...