Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatoare modulare Baroncini pentru eficiența afacerii tale

Autor: Meat MIlkmarți, 8 iulie, 2014

Unele societati agricole sau agro-turistice (unde se abatorizeaza mai putin de 10.000 capete / an) necesita o abatorizare cu o capacitate de cateva unitati zilnic sau saptamanal de pasari, iepuri, ovine, sau porcine crescute in interiorul unitatii. Aceste abatoare se vor utiliza direct in punctele fixe amenajate in interiorul societatilor sau se vor distribui pe piata locala.

Abatoare modulare tip container

Containerul este construit din profile de otel zincat la cald. Structura metalica este imbracata in panouri sandwich alcatuite din tabla dubla zincata si prevopsita cu vopsele atoxice, adaptate contactului cu produse alimentare, avand in interior poliuretan pentru garantarea unei izolatii termice eficiente. In interior, pardoseala este antiderapanta si are rigola pentru recoltarea apei. Toate colturile din interior au scafa rotunjita. Containerul este furnizat cu usi interioare si exterioare din aluminiu, ferestre cu plase impotriva insectelor si usite pentru evacuarea subproduselor rezultate din abatorizare.

Containerul este despartit in doua zone:
1. Zona murdara (asomare, sangerare si deplumare/jupuire)
2. Zona curata (eviscerare, stocare)

Firma Baroncini a fost infiintata in anul 1947 de catre Baroncini Edmondo si Utignani Giuseppe. Din tata in fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clientilor un serviciu complet, de la proiectarea instalatiilor pana la instruirea personalului si service. In acesti 60 de ani de experienta, Baroncini a realizat sute de abatoare in Italia si in alte tari.

In anul 2003 s-a infiintat Baroncini Est cu sediul in Bucuresti, cu scopul de a oferi asistenta tehnica, asistenta comerciala si service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italiana.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...