Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatoarele modulare – o solutie viabila pentru fermele de capacitate mica

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Abatoarele modulare reprezinta o oportunitate pentru crescatorii, pentru societatile agricole sau agroturistice, care au capacitati de abatorizare mici si puncte de desfacere. Speciile care pot fi abatorizate sunt: pasari, iepuri, ovine, porcine.

Abator modular pentru pasari

Abatorul modular este construit din structura metalica zincata la cald si panouri cu poliuretan pentru industria alimentara. Pardoseala este antiderapanta, cu rigole pentru recoltarea apei si scafe rotunjite. In furnizare, sunt cuprinse si ferestre, usi din aluminiu, celula frigorifica, ventilatie, instalatie termica, instalatie electrica. La interior, abatorul este despartit in doua zone: zona murdara (asomare, sangerare, deplumare / depilare / jupuire) si zona curata (eviscerare, refinisare, stocare in celula).

Abatoarele modulare sunt proiectate si construite respectand normele comunitare, dotate cu instalatie de asomare, zona de sangerare cu cisterna de recoltare sange, zona de jupuire sau deplumare cu recipient pentru deseuri, zona de eviscerare pe linie aeriana, spalatoare cu sterilizatoare pentru cutite, sectie de ambalare climatizata, celula frigorifica si punct de livrare. Aceste abatoare se vor utiliza direct in punctele fixe amenajate in interiorul societatilor. Cladirile modulare pot fi folosite nu doar pentru abatorizare, ci pot functiona si ca sectii de prelucrare a carnii, a pestelui, a produselor lactate sau ca puncte de desfacere.

Va anuntam ca avem disponibil pe stoc un modul de abatorizare pasari care a fost expus la IndAgra 2010 si pentru care oferim un discount de 30%.

Echipa Baroncini va doreste un An Nou plin de bucurii si impliniri!

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...