Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatoarele modulare – o solutie viabila pentru fermele de capacitate mica

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Abatoarele modulare reprezinta o oportunitate pentru crescatorii, pentru societatile agricole sau agroturistice, care au capacitati de abatorizare mici si puncte de desfacere. Speciile care pot fi abatorizate sunt: pasari, iepuri, ovine, porcine.

Abator modular pentru pasari

Abatorul modular este construit din structura metalica zincata la cald si panouri cu poliuretan pentru industria alimentara. Pardoseala este antiderapanta, cu rigole pentru recoltarea apei si scafe rotunjite. In furnizare, sunt cuprinse si ferestre, usi din aluminiu, celula frigorifica, ventilatie, instalatie termica, instalatie electrica. La interior, abatorul este despartit in doua zone: zona murdara (asomare, sangerare, deplumare / depilare / jupuire) si zona curata (eviscerare, refinisare, stocare in celula).

Abatoarele modulare sunt proiectate si construite respectand normele comunitare, dotate cu instalatie de asomare, zona de sangerare cu cisterna de recoltare sange, zona de jupuire sau deplumare cu recipient pentru deseuri, zona de eviscerare pe linie aeriana, spalatoare cu sterilizatoare pentru cutite, sectie de ambalare climatizata, celula frigorifica si punct de livrare. Aceste abatoare se vor utiliza direct in punctele fixe amenajate in interiorul societatilor. Cladirile modulare pot fi folosite nu doar pentru abatorizare, ci pot functiona si ca sectii de prelucrare a carnii, a pestelui, a produselor lactate sau ca puncte de desfacere.

Va anuntam ca avem disponibil pe stoc un modul de abatorizare pasari care a fost expus la IndAgra 2010 si pentru care oferim un discount de 30%.

Echipa Baroncini va doreste un An Nou plin de bucurii si impliniri!

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...

Spre o nouă eră a lactatelor
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Atitudinile consumatorilor față de produsele lactate se schimbă în întreaga lume. Odată anunțat doar ca parte a unei diete echilibrate, utilizarea laptelui în unele categorii a fost în declin, în ultimele două decenii, în special în piețele în care s-au adus cele mai importante acuze, în cea mai mare parte a lor, nefondate:...