Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatoarele modulare – o solutie viabila pentru fermele de capacitate mica

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Abatoarele modulare reprezinta o oportunitate pentru crescatorii, pentru societatile agricole sau agroturistice, care au capacitati de abatorizare mici si puncte de desfacere. Speciile care pot fi abatorizate sunt: pasari, iepuri, ovine, porcine.

Abator modular pentru pasari

Abatorul modular este construit din structura metalica zincata la cald si panouri cu poliuretan pentru industria alimentara. Pardoseala este antiderapanta, cu rigole pentru recoltarea apei si scafe rotunjite. In furnizare, sunt cuprinse si ferestre, usi din aluminiu, celula frigorifica, ventilatie, instalatie termica, instalatie electrica. La interior, abatorul este despartit in doua zone: zona murdara (asomare, sangerare, deplumare / depilare / jupuire) si zona curata (eviscerare, refinisare, stocare in celula).

Abatoarele modulare sunt proiectate si construite respectand normele comunitare, dotate cu instalatie de asomare, zona de sangerare cu cisterna de recoltare sange, zona de jupuire sau deplumare cu recipient pentru deseuri, zona de eviscerare pe linie aeriana, spalatoare cu sterilizatoare pentru cutite, sectie de ambalare climatizata, celula frigorifica si punct de livrare. Aceste abatoare se vor utiliza direct in punctele fixe amenajate in interiorul societatilor. Cladirile modulare pot fi folosite nu doar pentru abatorizare, ci pot functiona si ca sectii de prelucrare a carnii, a pestelui, a produselor lactate sau ca puncte de desfacere.

Va anuntam ca avem disponibil pe stoc un modul de abatorizare pasari care a fost expus la IndAgra 2010 si pentru care oferim un discount de 30%.

Echipa Baroncini va doreste un An Nou plin de bucurii si impliniri!

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...