Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatorul lui trasculescu, salvat de la faliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca, reluarea exporturilor de carne de porc catre UE reprezinta o oportunitate pentru TSDM Dollar Prod de a evita problemele financiare.

Tribunalul Vrancea a admis cererea firmei TSDM Dollar Prod de a intra in reorganizare judiciara, evitind astfel falimentul. Florin Silviu Trasculescu, administratorul abatorului si tatal presedintelui PDL Vrancea, Alin Trasculescu, a cerut anul trecut intrarea firmei in insolventa ca urmare a faptului ca nu si-a mai putut plati datoriile.

Administratorul TSDM Dollar Prod a sustinut ca abatorul este profitabil si ca este capabil sa scape de datoriile de 2 milioane de euro in urmatorii cinci ani. Cel mai mare creditor al societatii este Ate Bank Romania, cu 7,5 milioane lei, de care a depins practic aprobarea planului de reorganizare.

De altfel, banca a decis restructurarea creditelor luate de societate in luna ianuarie. Hotarirea judecatorilor de la Tribunalul Vrancea prevede ca firma va fi condusa tot de Florin Silviu Trasculescu, sub supravegherea administratorului judiciar. Urmatorul termen in cauza a fost fixat pe 5 iunie.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...