Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatorul lui trasculescu, salvat de la faliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca, reluarea exporturilor de carne de porc catre UE reprezinta o oportunitate pentru TSDM Dollar Prod de a evita problemele financiare.

Tribunalul Vrancea a admis cererea firmei TSDM Dollar Prod de a intra in reorganizare judiciara, evitind astfel falimentul. Florin Silviu Trasculescu, administratorul abatorului si tatal presedintelui PDL Vrancea, Alin Trasculescu, a cerut anul trecut intrarea firmei in insolventa ca urmare a faptului ca nu si-a mai putut plati datoriile.

Administratorul TSDM Dollar Prod a sustinut ca abatorul este profitabil si ca este capabil sa scape de datoriile de 2 milioane de euro in urmatorii cinci ani. Cel mai mare creditor al societatii este Ate Bank Romania, cu 7,5 milioane lei, de care a depins practic aprobarea planului de reorganizare.

De altfel, banca a decis restructurarea creditelor luate de societate in luna ianuarie. Hotarirea judecatorilor de la Tribunalul Vrancea prevede ca firma va fi condusa tot de Florin Silviu Trasculescu, sub supravegherea administratorului judiciar. Urmatorul termen in cauza a fost fixat pe 5 iunie.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...