Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abatorul lui trasculescu, salvat de la faliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Recolta.eu relateaza ca, reluarea exporturilor de carne de porc catre UE reprezinta o oportunitate pentru TSDM Dollar Prod de a evita problemele financiare.

Tribunalul Vrancea a admis cererea firmei TSDM Dollar Prod de a intra in reorganizare judiciara, evitind astfel falimentul. Florin Silviu Trasculescu, administratorul abatorului si tatal presedintelui PDL Vrancea, Alin Trasculescu, a cerut anul trecut intrarea firmei in insolventa ca urmare a faptului ca nu si-a mai putut plati datoriile.

Administratorul TSDM Dollar Prod a sustinut ca abatorul este profitabil si ca este capabil sa scape de datoriile de 2 milioane de euro in urmatorii cinci ani. Cel mai mare creditor al societatii este Ate Bank Romania, cu 7,5 milioane lei, de care a depins practic aprobarea planului de reorganizare.

De altfel, banca a decis restructurarea creditelor luate de societate in luna ianuarie. Hotarirea judecatorilor de la Tribunalul Vrancea prevede ca firma va fi condusa tot de Florin Silviu Trasculescu, sub supravegherea administratorului judiciar. Urmatorul termen in cauza a fost fixat pe 5 iunie.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...