Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abp food group lanseaza burgerii premium pentru export

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatprocess.com, procesatorul de carne irlandez ABP Foof Group a lansat o noua gama de burger premium special pentru export.

Gama de burger Flamehouse Premium a fost lansata la SIAL 2012, care a avut loc in Paris saptamana aceasta. Burgerii sunt facuti din 99% carne de Angus irlandeza cu sare si piper negru macinat. Pot fi pregatiti direct folosind o serie de metode de gatit, cum ar fi grilul, BBQ, tigaie si cuptor.

Compania ABP spera sa aiba success pe pietele de retailcash and carry in Olanda, Germania si Suedia.

Gama a fost creata in parteneriat cu Societatea Angus din Irlanda si asociatia pentru promovarea carnii rosii irlandeze Board Bia.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...