Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abp food group lanseaza burgerii premium pentru export

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatprocess.com, procesatorul de carne irlandez ABP Foof Group a lansat o noua gama de burger premium special pentru export.

Gama de burger Flamehouse Premium a fost lansata la SIAL 2012, care a avut loc in Paris saptamana aceasta. Burgerii sunt facuti din 99% carne de Angus irlandeza cu sare si piper negru macinat. Pot fi pregatiti direct folosind o serie de metode de gatit, cum ar fi grilul, BBQ, tigaie si cuptor.

Compania ABP spera sa aiba success pe pietele de retailcash and carry in Olanda, Germania si Suedia.

Gama a fost creata in parteneriat cu Societatea Angus din Irlanda si asociatia pentru promovarea carnii rosii irlandeze Board Bia.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...