Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abp food group lanseaza burgerii premium pentru export

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatprocess.com, procesatorul de carne irlandez ABP Foof Group a lansat o noua gama de burger premium special pentru export.

Gama de burger Flamehouse Premium a fost lansata la SIAL 2012, care a avut loc in Paris saptamana aceasta. Burgerii sunt facuti din 99% carne de Angus irlandeza cu sare si piper negru macinat. Pot fi pregatiti direct folosind o serie de metode de gatit, cum ar fi grilul, BBQ, tigaie si cuptor.

Compania ABP spera sa aiba success pe pietele de retailcash and carry in Olanda, Germania si Suedia.

Gama a fost creata in parteneriat cu Societatea Angus din Irlanda si asociatia pentru promovarea carnii rosii irlandeze Board Bia.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....