Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Abp food group lanseaza burgerii premium pentru export

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatprocess.com, procesatorul de carne irlandez ABP Foof Group a lansat o noua gama de burger premium special pentru export.

Gama de burger Flamehouse Premium a fost lansata la SIAL 2012, care a avut loc in Paris saptamana aceasta. Burgerii sunt facuti din 99% carne de Angus irlandeza cu sare si piper negru macinat. Pot fi pregatiti direct folosind o serie de metode de gatit, cum ar fi grilul, BBQ, tigaie si cuptor.

Compania ABP spera sa aiba success pe pietele de retailcash and carry in Olanda, Germania si Suedia.

Gama a fost creata in parteneriat cu Societatea Angus din Irlanda si asociatia pentru promovarea carnii rosii irlandeze Board Bia.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...