Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Achim Irimescu a preluat prerogativele de Ministru al Agriculturii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 18 noiembrie, 2015

Domnul Achim Irimescu și-a preluat în această dimineață prerogativele de Ministru al Agriculturii după ce guvernul Ciolos a primit, marti, votul de incredere al Parlamentului, cu 389 de voturi „pentru”, 115 „impotriva” si 2 abtineri.

 

După cum se cunoaște, noul ministru al Agriculturii Achim Irimescu, a fost ministru-consilier in cadrul Reprezentantei permanente a Romaniei la Bruxelles. De asemenea, acesta a ocupat si functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, precum si functia de sef serviciu si consilier superior.

 

Doctor in economie agrara, Achim Irimescu a fost, din 1998 si pana in mai 2012, seful sectiei Agricultura, Pescuit si Dezvoltare Rurala al Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uninea Europeana.

 

In urma votului de incredere favorabil din Parlament, noii ministri din Cabinetul Ciolos au depus aseară juramantul de investitura la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Afacerile din sectorul cărnii, analizate la Meat.Milk 2019 în Workshop
Autor: meatmilk  /   marți, 9 aprilie 2019

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 30 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2019.   Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care...

Forumul Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 5 aprilie 2019

(Comunicat) În perioada 2-4 aprilie a avut loc la București Forumul Consultativ al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor (EFSA) și vizita directorului executiv al acestei instituții, dr. Bernhard URL, evenimente organizate de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor...